Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nie wierze w możliwości EUNE. 7 czy tam 10 seria przejebana!

Bangerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
P4 nie do zdobycia!... ..

Nie rozumiem Twojego toku myślenia. Wklejasz nam normalną grę, a piszesz coś o platynie.

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano
P4 nie do zdobycia!... ..

Nie rozumiem Twojego toku myślenia. Wklejasz nam normalną grę, a piszesz coś o platynie.

Ciężko się domyślić?

Mecze przegrane.. Zobacz sobie 

To nie normalna gra :)

Opublikowano

Ahh... Wybaczcie. Nie gram na polskiej wersji. Myślałem że tak wygląda normal :3 sorry.

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

Jest to koniec serii po przegranej. Czasem po prostu oni są lepsi itd. Zrób sobie kilka dni przerwy :)

Codzennie robię przerwę i codziennie przegrywam 1 albo 1,5 serii/ serie :(.

Opublikowano

Widocznie osiągnąłeś swój maksymalny poziom.

Nie koniecznie. Mam jedno konto Plat 2 i idzie mi jak po maśle - każdego jadę jak chcę i mam Gold 2, gdzie nie mogę wyjść z tego golda przez 4 miechy ;).

8372383248.png
Opublikowano

Nie koniecznie. Mam jedno konto Plat 2 i idzie mi jak po maśle - każdego jadę jak chcę i mam Gold 2, gdzie nie mogę wyjść z tego golda przez 4 miechy ;).

true.

szkoda ze nawet diamond 5 tutaj chodzi nami na JUNGLE gowno robi ;x

Hello there.

Opublikowano

Serio ? Gold jest łatwiejszy niż platynka,dopiero tam zaczynają się trolle "platinum hell"-jeszcze 5 dywizja to masakra.

@top

Miałeś nie fart'a,żeby wycarrować mecze to nie gra się ADC,lepiej ogarnąć mid'a/top'a.

Opublikowano

Osobiście przerąbałem z 10 promocji do platyny na weście, ale to głównie ze względu na zmęczenie przez inną osobę xD, a obecnie przerąbałem około 7 promocji do Platyny III z V, ciągle wygrywam wszystkie mecze spoza promocji, a kiedy już mam promo to zawsze przegram 2 mecze albo 1 win i 2 lose następne, chociaż sądzę że to po prostu przypadek, i system Riotu nie robi nam na złość.

V%20Zed%20Dahmer_euw_238_0_nozg.png

,,If you repeat a lie often enough, people will believe it, and you will even come to believe it yourself.'' ~~ Joseph Goebbels.

Opublikowano

Serio ? Gold jest łatwiejszy niż platynka,dopiero tam zaczynają się trolle "platinum hell"-jeszcze 5 dywizja to masakra.

@top

Miałeś nie fart'a,żeby wycarrować mecze to nie gra się ADC,lepiej ogarnąć mid'a/top'a.

Moim zdaniem jungle ;-) . Bedziesz pomagał tym zerowcom kille zdobywać :)

@topic

Platyna I to jest dopiero piekło :) Zwykły pech

Opublikowano

Moim zdaniem jungle ;-) . Bedziesz pomagał tym zerowcom kille zdobywać :)

@topic

Platyna I to jest dopiero piekło :) Zwykły pech

Mit o trollujących dywizjach V, kiedy ja trafiłem do Gold V/Platyna V nie spotkałem ich w ogóle, jedyne co to minimalnie mniejszy poziom kultura, tzn większe buractwo w lobby początkowo było, a potem już norma, gracze z I dywizji właśnie najbardziej cenni są, największe tryhardy którym najbardziej zależy przecież xD, przynajmniej takie zdanie sobie wyrobiłem za czasu bycia w g I, dopiero rozumiem Diamondy V, wbicie Challengera to już nie to samo co Gold/Plat.

,,If you repeat a lie often enough, people will believe it, and you will even come to believe it yourself.'' ~~ Joseph Goebbels.

Opublikowano

Mit o trollujących dywizjach V, kiedy ja trafiłem do Gold V/Platyna V nie spotkałem ich w ogóle, jedyne co to minimalnie mniejszy poziom kultura, tzn większe buractwo w lobby początkowo było, a potem już norma, gracze z I dywizji właśnie najbardziej cenni są, największe tryhardy którym najbardziej zależy przecież xD, przynajmniej takie zdanie sobie wyrobiłem za czasu bycia w g I, dopiero rozumiem Diamondy V, wbicie Challengera to już nie to samo co Gold/Plat.

Mam takie samo zdanie. Wole miec golda 1-2 w teamie niz platyne 4-5 bo graja na luzie, odpuszczaja sobie, nie graja na 100%.

Platyna to pieklo, kiedys byl nim gold ale poziom gry przeniosl sie z golda na platyne, teraz gold to dawny silver. Z platyny wyjdziesz tylko jak bedziesz mial farta lub nigdy nie bedziesz przegrywal swojej lini

sstwc.jpg

Opublikowano

Mam takie samo zdanie. Wole miec golda 1-2 w teamie niz platyne 4-5 bo graja na luzie, odpuszczaja sobie, nie graja na 100%.

Platyna to pieklo, kiedys byl nim gold ale poziom gry przeniosl sie z golda na platyne, teraz gold to dawny silver. Z platyny wyjdziesz tylko jak bedziesz mial farta lub nigdy nie bedziesz przegrywal swojej lini

Przegrywanie linii nie wchodzi w grę, nigdy tak praktycznie nie zdarza mi się przegrywać do tego stopnia że jest +1k golda do przodu chociaż, no chyba że enemy team zdjął już wszystkie drake'y i połowę turretów, to co najwięcej pracy wymaga to nie popełnianie błędów po lane phase w moim przypadku, taki ze mnie el testosteron że zbyt często inicjuję w złym momencie, lub dam zły call na barona, itp. To jest moja przynajmniej sytuacja. Zresztą, jeżeli miałoby to zależeć od wygrywania wszystkich laneów, to najlepszym wyborem były by jakieś pantheony z samym mocnym early.

Co do tego że sobie odpuszczają, nie zgodzę się, grają, ale to jest tak że w większości przypadków dywizja I stara się najmocniej, nie jest to reguła oczywiście, może być na odwrót, najgorsze z moich spekulacji to był właśnie diamond V, bo szczerze co robić po wbiciu diamonda, do challangera droga bardzo długa i niezwykle trudna, dla poprzednich dywizji, problem nie występował, to ci z diamondu już w większości mają wyrąbane ze względu osiągniecia statusu topki i braku motywacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...