Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Polski HumbleBundle - Limitowany Minecraft

�SimpleGames�

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A skąd ja mam mieć do was zaufanie ?

Poza tym na tej stronie trzeba zrobić ankietę typu ,,Wygraj iphone 5S" i jak się wyślę SMS to w niektórych przypadkach pobiera kasę z konta za każdy sms który do cb przyślą ;/

Nie polecam.

928011413476457403957.png

Opublikowano

A skąd ja mam mieć do was zaufanie ?

Poza tym na tej stronie trzeba zrobić ankietę typu ,,Wygraj iphone 5S" i jak się wyślę SMS to w niektórych przypadkach pobiera kasę z konta za każdy sms który do cb przyślą ;/

Nie polecam.

Nie jesteśmy tu nowi. Działamy w tej branży kilka lat, pomagamy fundacją i nie możesz napisać o Nas takiej opinii, jeżeli nawet nie skorzystałeś z naszej promocji.

Opublikowano

HAHAHAHAH, ale śmieszny fejk! Masz kolegę w CDA, CDProjekt Red i jeszcze siedzisz na forum o cheatach? HAHAHA. Ewidentnie widać, że wyłudzacie kasę z subskrybcji.

Ludzie nie dajcie się na to nabrać, po wypełnieniu ankiety zżera wam tygodniowo po parę złotych!

DZIAŁACIE W TEJ BRANŻY KILKA LAT? HAHAHHAHA

Dołączenie do Facebooka
12 godz. temu

Won po prostu....

Opublikowano

HAHAHAHAH, ale śmieszny fejk! Masz kolegę w CDA, CDProjekt Red i jeszcze siedzisz na forum o cheatach? HAHAHA. Ewidentnie widać, że wyłudzacie kasę z subskrybcji.

Ludzie nie dajcie się na to nabrać, po wypełnieniu ankiety zżera wam tygodniowo po parę złotych!

DZIAŁACIE W TEJ BRANŻY KILKA LAT? HAHAHHAHA

Dołączenie do Facebooka
12 godz. temu

Won po prostu....

Tak. Przekazaliśmy na domy dziecka ok. 50 tysięcy złoty. FanPage? Dla Nas to nowa rzecz, dzięki której możemy się rozwijać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...