Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osiągnięcia

DziurssOn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Tak jak w temacie mam problem z osiągnięciami , jak kupuje auto to nie wyskakuje mi komunikat że mam o jedno auto więcej , jest tak samo gdy dodaje nowe części do aut . Stworzyłem nowego kierowce kupiłem nissana silve i też nie wyskoczyło powiadomienie , że jestem kolekcjonerem Nissana . Tylko ja tak mam czy wszyscy ? Proszę o pomoc

Opublikowano

Witam . Tak jak w temacie mam problem z osiągnięciami , jak kupuje auto to nie wyskakuje mi komunikat że mam o jedno auto więcej , jest tak samo gdy dodaje nowe części do aut . Stworzyłem nowego kierowce kupiłem nissana silve i też nie wyskoczyło powiadomienie , że jestem kolekcjonerem Nissana . Tylko ja tak mam czy wszyscy ? Proszę o pomoc

Mają jakieś problemy z serwerami, wczoraj kilka osób miało podobne błędy.

Od Dzisiaj , bo miałem włączonego Pursuit Bota od 4;30 do 8;00 i nabił 9.999.999 $ może się zbugowało co ? xD

Jeśli uruchomiłeś grę ponownie to nie powinno być problemów.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jeśli uruchomiłeś grę ponownie to nie powinno być problemów.

Uruchamiałem i nic mi to nie dało .. Myślałem nawet o przeinstalowaniu ..

Opublikowano

Mi także nie zalicza archiv'ków na auta. To wina servera, święta są i jest mnóstwo graczy/botow, czaicie ? ;)

Powinni wstawić łatke naprawiajaca to.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...