Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mystery Gift oraz jego mechanika

Munez_30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Do kiedy trwa Snowdown
2. Czy na Mystery Gift Riot określił jakąś mechanike? np. jak się już dostanie parę skinów to każdy następny będzie droższy?

Opublikowano

Nie jest to po prostu losowy skin. Dajmy masz tyle postaci, że wszystkich skinów możesz mieć 100, to masz 1/100, że dostaniesz tego skina którego chcesz. Potem 1/99 itd... Możesz dostać nawet 5 razy pod rząd skina za 520rp gdyż najtańszy tyle będzie kosztował :)

OYViJFL.png

Uczeń
Opublikowano

Jak kolega odpowiedział to jest losowo nie ma mechaniki.

Event trwa do 2 stycznia.

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

1. Do kiedy trwa Snowdown

2. Czy na Mystery Gift Riot określił jakąś mechanike? np. jak się już dostanie parę skinów to każdy następny będzie droższy?

1.Snowdown trwa do 2 stycznia 23:59.

2.Mastery Gift działa całkowicie losowo,przykładowo raz dostaniesz skina do sorki za 975 rp a potem sin do shaco za 520 RP,możesz też dostać pulsfire ez'a oraz sg udyra ze 2 giftów.

Opublikowano

Drodzy koledzy, jak mam samego Udyra z kontem 20lv (jest tam Annie, zawsze mogę sprzedać) i ze znajomym 30lv (swoje główne konto) i wyśle gifta to jest 33,3% szansy że będzie SGU? Bo takto max ~1600+ musiałbym wydać a nawet mogło by wejść za pierwszym razem, szanse są duże.

Tylko pytanie zakłada to, że ta teoria nie działa, ktoś z Riotu pisał że tak być nie moż, nie wiem kto i kiedy ale wiem że na pewno czytałem na oficjalu forum.

Pozdrawiam.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano
The player receiving the gift must have at least 10 unowned skins OR champions that they are eligible to receive, depending on which gift is being given.

Musisz mieć minimum 10 dostępnych skórek do odblokowania.

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

Ja dostałem najgorszego skina foreva... Druidka Soraka... Co do mechanizmu masz szanse 1/10 na udyra, ale musisz miec 10 postaci :)

. .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...