Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Czarny ekran

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego na kamer modzie pojawiają mi sie lagi i czarny ekran gdy zminimalizuje metina oraz gdy mod chodzi w oknie.Mod jest na hematy na ravii.Kompa mam dobrego (bf3 działa na wysokich) a mimo to nie moge zostawic bota bo zlaguje mi a co chwila musze patrzec czy nie dostalem bana itp.Kombinowałem z rozdzielczością i grafiką i nie pomagało.Wirusów nie mam.Pc ma 4gb ramu,procek i5 i karte gtx550ti.

Trzeci raz pisze to samo i jeszcze nikt mi tu nie pomógł.Chce tylko żebyście mi powiedzieli co musze zrobić żeby zostawić bota na noc i żeby mi nie zlagowało kompa,żebym rano go normalnie otworzył i sprawdził.Mam windows 7 32 bit.Próbowałem w trybie zgodnosci i jako administrator i nic

Opublikowano

Póki co na PLu tego nie ma... Na privach już pomału coś zrobili (na najnowszych, które dopiero mają wyjść), że stawiasz shopa, zamrażasz grę i idziesz gdzie chcesz :) największy + :D Pozostało tylko czekać aż takie coś wyjdzie :D (może że o czymś nie wiem :D)

Pomogłem?? - Daj LUBIĘ TO :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...