Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nowy gracz i ELF KSIĘŻYCOWY "FEYWILD" pytania.

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, zakupiłem ten pakiet :

I storzyłem postać wybrałem klasę Manipulujący czarodziej czy to był dobry wybór, na razie nie buduje umiejętności itd bo chce się was spytać o zdanie.

Jakie budować umiejętnosci, gdzie odebrać nagrody za "FEYWILD" bo rangi na forum nie mam, nagród i 600.000 A Diamentów tak samo.

Proszę o jak najszybszą odpowiedź .

oraz czy ten dodatek dodaje nową mape czy coś? bo gdzies tak słyszałem. A jak nie to jaki dodaje?

Opublikowano

Jest taka postać która da ci to wszystko. Na mapie zaznaczony jest prezentem, a jeśli nie będzie u niego to masz na poczcie, odbierzesz w skrzynce.

Opublikowano

Ok, a mogłby ktoś dokładniej opisać czy te itemki które mogę wykorzystać na każdej postaci to jest tak jak założe nowa i tam pojde gdzie up powidedziła to dostane.?

Opublikowano

Ok, a mogłby ktoś dokładniej opisać czy te itemki które mogę wykorzystać na każdej postaci to jest tak jak założe nowa i tam pojde gdzie up powidedziła to dostane.?

Tak, na każdej postaci na tym koncie na którym kupiłeś paczkę będziesz mógł odebrać te itemy.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

No okej, ale nadal nie odpowiedzieliście jak budowac tego księżycowego ELFA , oraz jak lvl-ować te mobki które zostąly mi dodane.

I TE 600K DIAMENTÓW TEŻ TAM ODBIORĘ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...