Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czerwienienie się na twarzy...

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się jakoś opanować czerwienienie się, bo u mnie to tak widać, że normalnie masakra. Niezależnie od sytuacji mogę mieć minę nie wyrażającą uczuć, ale zawsze gdy się zaczerwienię na twarzy to, to mnie zdradza.

Opublikowano

Torez widzę, że masz jakiś ból straszny.

I co do czerwieniania to ja tak mam, mam to po mamie, raczej się z tego nie wyrasta choć mogę się mylić.

VNp6c2U.png

Opublikowano

@up

Haha.... nie śmieszne.

@top

Nie, że ciągle się zaczerwieniam czy bez powodu, ale jak ktoś mówi coś do mnie wstydliwego i chciał bym to opanować, ale się kur... nie da. Ostatni miałem taką sytuację, że się kolega pyta: "Podoba ci się ta dziewczyna?", a ja do nie go, że nie no i burak. Wkurwia mnie już to.

Opublikowano

Jeżeli byś się przyzwyczaił do jego gadania takiego "podoba Ci się ta dziewczyna" czy coś w tym stylu to jest w porządku, nie czerwienisz się, raczej do "nowych" podchodzisz tak "na czerwono" ;d

VNp6c2U.png

Opublikowano

Da się jakoś opanować czerwienienie się, bo u mnie to tak widać, że normalnie masakra. Niezależnie od sytuacji mogę mieć minę nie wyrażającą uczuć, ale zawsze gdy się zaczerwienię na twarzy to, to mnie zdradza.

Zamieniasz się w buraka

Też tak kiedyś miałem w gimbazie, za jakiś czas Ci to minie xD

Opublikowano

Zapierniczaj w masce Anonymous. :D

@TOPIC: Nie da sie. Sa ludzie, ktorzy przezywaja stres, czy jakiekolwiek inne uczucie wewnetrznie, a sa ludzie, ktorzy wlasnie okazuja to zewnetrznie poprzez czerwienienie sie na twarzy, nerwowe ruchy dłonmi itp. ;-)

"Żyj tak, żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać."

Opublikowano

@up

Haha.... nie śmieszne.

@top

Nie, że ciągle się zaczerwieniam czy bez powodu, ale jak ktoś mówi coś do mnie wstydliwego i chciał bym to opanować, ale się kur... nie da. Ostatni miałem taką sytuację, że się kolega pyta: "Podoba ci się ta dziewczyna?", a ja do nie go, że nie no i burak. Wkurwia mnie już to.

A staje ci rano ? Odp szczerze

Opublikowano

podobno jak ktos ma czerwoną twarz to ma człona +25 cm nie wiem czy to prawda ale chciałbym 8)

Ja się czerwienie na ryju + często mam strasznie gorące, czerwone uszy, także - naturo przybywaj!

21515.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...