Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

michael2029 vs ___iFedez-

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótkie, nie chciałem wrzucać, ale fajne kile weszły. Szkoda że wyszedł, dobrze mi szło.

Przepraszam za jakość, nie miałem miejsca na dysku więc nagrywałem nagrywarką w CA ...

Kanał Fedeza:

http://www.youtube.com/channel/UCCCk7aecFuxTeSQgEGG45WA

Weźcie pod uwagę że to mój pierwszy film :P - każdy musi jakoś zacząć :)

Jestem otwarty na sugestie, porady :)

Muzyka: Flux Pavilion - I Can't Stop

Opublikowano

No całkiem nieźle, dźwięki podmienione nawet. Jak nagrywasz nagrywarką CA odznacz tam, żeby Ci nie pokazywało loga " Combat arms ". Lepiej będzie film wyglądał.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jakość popraw i jak już nagrywasz combatem to logo wyłącz, fajnie gdy pierwszy kill wchodzi w rytm muzyki :-) trochę słabo zsynchronizowałeś ale jest ok.

Masz suba ode mnie za opis filmu na YT :-) ciesze się, że komuś się podoba co robię i czerpie z tego inspiracje :-)

Pozdrawiam serdecznie i wesołych świąt

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

Łoo , najs . xD

Fajne te kille :3

Tylko nie kminie jednego , jak wy tak szybko ściągacie ? :<

Wprawa

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jakość popraw i jak już nagrywasz combatem to logo wyłącz, fajnie gdy pierwszy kill wchodzi w rytm muzyki :-) trochę słabo zsynchronizowałeś ale jest ok.

Masz suba ode mnie za opis filmu na YT :-) ciesze się, że komuś się podoba co robię i czerpie z tego inspiracje :-)

Pozdrawiam serdecznie i wesołych świąt

Właśnie wiem z tą muzyką nie wyszło najlepiej. Nie chciało mi się 5 raz renderować (w podglądzie Sony Vegasa muzyka wchodziła idealnie) Następnym razem bardziej się postaram :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...