Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] SG Udyr Skin

RedPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Bardzo, ale to bardzo spodobał mi się SG Udyr, Jednak nie poyebało mnie do reszty (bez urazy) żeby wydawać 100zł na jednego skina.

Chciałbym, byście podali mi programy, strony lub sposoby dzięki którym będę mógł zmienić basic skin Udyra na jego Spirit Guard skin.

Wiem że istnieje Leaguecraft, jednak SIU nie wgrywa dobrze wszystkich skinów, a skiny SG są często wybrakowane.

Więc chciałbym poprosić was o sposób, lub program który pomoże mi wgrać skina SG z pełnymi animacjami, ewolucjami i głosem.

Z góry dziękuję i życzę wam wszystkim wesołych świąt.

Opublikowano

MK JOGO idealnie odwzorowuje tego skina, niczego mu nie brakuje :)

Mi np. Jak włączam styl to jak wyskakuje taki jakby "ryk bojowy" to jest z normalnego skina taki 2d, a na SGU taki zajebiaszcze są.

No i oczywiście nie ewoluują spella na 5lv. (to mi zwisa ^ tylko to trochę razi w oczy :/)

Jak ktoś wie jak zaradzić temu niech odpisze.

Pozdrawiam

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

MK Jogo dało tego skina, Jednak wciąż brakuje ewolucji na piątym poziomie umiejętności. Więc mimo pomocnej wypowiedzi temat nie uważam za zamknięty. Proszę o dalsze podawanie swoich sposobów na wgranie tego skina, oczywiście w miarę możliwości :)

Opublikowano

chyba jest w sklepie za 3250 rp slepy?

Po chu* się wypowiadasz jak nie przeczytałeś tematu, nie masz prawa nazywać mnie ślepym samemu nie czytając pytania. Zepsułeś mi humor :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...