Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pasem od mango

Baku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko około 2 lata temuz akupilem pas od mango głownie zeby mnie masował bo mnie bolą niektóre części ciała od dużego wysiłku fizycznego w pracy nie używałem długo tego pasa ponieważ nie był mi potrzebny bo się unormowało a teraz się włącza i ma on tam 4 guziki

1-Start(start danego trybu)

2-On/Off

3-Opcja w górę

4-Opcja w dół

I gdy go włączę nieustannie się pali dioda włączenia ale nie da się juz go ani wyłączyć ani przełączyć

Jakies pomysły na rozwiązanie tego problemu ?

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pas od mango <facepalm>

Zadzwoń na ich infolinię przeca powinni Ci pomóc.

I myslisz że oni mają elektroników czy coś takiego nie mam gwarki na tego pasa ani nawet paragonu bo to juz troche czasu minęło .

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Zacznijmy od tego że na to gwarki nie ma w ogóle nikt nie ma na togwarki bo nie daja.

Chodzi mi o jakieś "amatorskie" rozwiązanie tego problemu bardziej bo serwisu dla takich rzeczy to raczej nie ma

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

nie sądze, żeby za pośrednictwem forum ktoś ci pomógł ;_; z tego opisu niewiele wynika ;x spróbuj go rozebrać i sie pobawić:D

Opublikowano

Strzelam, że coś się oderwało i po prostu nie kontaktuje. Rozbierz go i sprawdź, czy wszystko siedzi jak powinno, czy coś może lata. Jak lata, a nie powinno, to przylutuj tam gdzie trzeba.

1567846744.png
Opublikowano

Nie było przy nim żadnych instrukcji, papierów? Tam może być coś o problemach. Jak nie to rozbierz go i zobacz czy wszystko działa, zmień baterie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...