Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ask.fm - Jego spolecznosc

xPrzeMoxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak cie irytuje to na nią nie wchodź...

Przestalem. Lecz interesuje mnie opinia innych, od tego sa fora.

Irytuje mnie zachowanie tych ludzi a nie stronka, zle to ujalem, a ten filmik moze niektorym pokaze ze warto zmienic glupote.

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Ja tam wchodzę ,ale tylko odpowiadać na pytania. Jeśli mam jakieś ciekawe. Nie jarają mnie te fejmiki stamtąd. Zwykli ludzie a przed ekranem robią z siebie debili. Parodia

Opublikowano

Myślę, że to strona dla ludzi o zachwianej samoocenie, którzy muszę się jakoś dowartościować. W tym przypadku, myślą, że kogoś interesuje ich życie, bo ludzie zadają im pytania dotyczącego ich samych, a tak naprawdę pytający są takimi samymi spierodlinami jak odpowiadający.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Społeczność bardzo zbliżona to tej z tego forum, więc bardzo mała różnica. :)

Opublikowano

Myślę, że to strona dla ludzi o zachwianej samoocenie, którzy muszę się jakoś dowartościować. W tym przypadku, myślą, że kogoś interesuje ich życie, bo ludzie zadają im pytania dotyczącego ich samych, a tak naprawdę pytający są takimi samymi spierodlinami jak odpowiadający.

Dobrze mówi polać mu

ja mam aska tylko po to by kręcić beki i robić rajdy na idiotów z tego portalu (środowisko hejterów skupionych wokół zielonych fanpejdży wie o co chodzi) :P

Opublikowano

@up

Juz nie ma "zielonych" fanpejdzy. Zostaly SAME spierdoliny tylu kwejk, czyli CZYSTA KOMERCHA. Jesli ktos uwaza sie za super zielonego, jest po prostu debilem. Jesli chcialbys glebiej przedyskutowac ten temat, to zapraszam do dyskusji, niekoniecznie w tym temacie.

Opublikowano

Hodowla pajaców, publiczne gimnazjum w internecie.

Tak wgl to był przypadek gdzieś tam, że typiara popełniła samobójstwo z powodu nękania na asku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...