Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Niskie FPS

konradosss42pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z FPSAMI , mam dość słaby 32bitowy procesor , ale mam dobrą karte graficzną AMD RADEON HD 7700 SERIES

Mam dość dużą rozdzielczość 1920x1080, ale ostatnio jakieś słabe fpsy mam , na średnich ustawieniach i największej rozdzielczosći było ostatnio 25fps ale nagle zmieniło się na 10 , jak ustawie na gorsze ustawienia polepszy się o max 10 fps i na dodatek bardzo brzydko wygląda, jak zmniejsze rozdzielczość także bardzo brzydko wygląda bo mam duży monitor, nawet jak powiększyłem na maks detale zmniejszyło się o tylko 3 fps. Problem w tym od czego to zależy? dziwne ;/ Chciałbym tylko aby było na średnich 25-30 stabilnych FPSÓw, prosze o pomoc

Opublikowano

Wyłącz te wszystkie bezsensowne efekty gąsienic itp.

A jeśli nadal będziesz miał problemy to wejdź na oficjalne forum i poszukaj tematu o zwiększeniu ilości FPS.

Jak będziesz miał problemy to napisz PW, dam Ci linka.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Jeżeli mówisz o brzydkiej grafice to zagraj sobie na ustawieniach minimalnych+ wot tweaker+ tekstury 3% ..... ciesz się że nie jesteś do tego zmuszony :] ja niestety tak mam i nawet wtedy nie mam stabilnych 30 fps, czasami spada do ~10

więc jeszcze raz proszę nie narzekaj ...

Opublikowano

Dobra może Ci pasuję grać na takich , ale mi nie i to wyłącznie MÓJ problem i nie masz prawa do tego się mieszać
Poza tym już rozwiązałem problem, w zasilaniu przestawiłem na zrównoważony z maksymalna wydajność i FPSY dużo skoczyły ( wiem,to dość dziwne)
Temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...