Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak Napisów

Rowerek997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wgraj pakiet języków wschodnioazjatyckich.

Panel Sterowania >> Opcje regionalne i językowe -> Zainstaluj pliki dla języków wschodnioazjatyckich. Bynajmniej ja tam mam, a posiadam xp. W innych systemach powinno być podobnie.

Opublikowano

Uhm, ściągnij jedną z tych czcionek:

To jest ukryta treść, proszę

Następnie wejdź w Panel sterowania > Czcionki, i wklej tam czcionkę, ew. klikasz "Plik > Zainstaluj nową czcionkę.

Lub wchodzisz do C:\Windows\Fonts i wklejasz tam wybraną czcionkę.

Pozdrawiam.

PS: Nie wiem, czy pliki będzie widziało z chińskimi znakami, ale strony mi działają z chińskimi znakami, raczej chiński client też powinien czytać tą czcionkę, a więc warto spróbować.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

W7, gdy masz jakąś aktualizacje i jest ona ważna, rozwiń pasek na dole i wybierz ją potem weź aktualizacje opcojalne, tam masz właśnie pakiety jezyków, wybierz chinski, zainstaluj, resetuj komputer i zobacz czy problem zniknął.

Opublikowano

Zastosuj mój pomysł, także nie mam orginalnego, lecz nawet bez tego instalowania, miałem już te chinskie znaki, w MC spokojnie wszystko się wyświetla.

Opublikowano

Patryk możesz jaśniej bo nie zrozumiałem wchodzisz do Panel sterowania->Region i Język->Klawiatura i język i gdzie potem??

SsijPL.gif

Opublikowano

Wejdź do panelu sterowania, wybierz "Zmień język wyświetlania", a potem kliknij na "Zainstaluj/odinstaluj języki". Jakiej wersji W7 używasz? Jeżeli Home edition, to w nim nie muszą być rzeczy wszystkie. Ja używam W7 Ultimate i to mam.

Opublikowano

Wbiłem tak Panel sterowania- regioni język-klawiatura i język- instalowanie języków wyświetlania i potem co windows update czy komputer lub sieć

SsijPL.gif

Opublikowano

Kliknij to pierwsze i powinno Ci się pokazać takie zielone okienko, jeżeli masz wszystkie ważne aktualizacje zainstalowane, powinien być zielona fajka, jeżeli będzie to Ok, potem kliknij w niebieski link "Opcjonalne 35, są dostępne.", liczba może się zmienić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...