Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Problem Ravia.eu Pomocy !

Assasiin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam taki oto problem, mialem zainstalowanego clienta gry ktorego pobralem dzisiaj ze strony ravia.eu. Jak go odpalalem to wszystko wydawalo sie byc okej na ekranie logowania pokazywalo ze kazdy channel jest norm. ale gdy sie logowalem to pisalo " Błąd podczas lączenia z serwerem " kiedy przeinstalowalem ravie to juz w ogole nie moge wejsc nawet na ekran logowania. probowalem odpalac gre i " patcher " przez administratora i duzo wiecej sposobow i nic...;( i jeszcze jedno, niewiem czemu ale jak chce pobrac clienta ze strony ravii i klikam w zakladce " pobierz " zeby pobrac z " multiupload.nl " to pokazuje ze bedzie mi sie pobieralo z 7 godzin o_O ale jak pobiore naprzyklad z " Mega.co.nz " to pobiera mi sie z minutke lub dwie.( z tego clienta wlasnie korzystam " .

Dawno nie gralem na ravii ale chcialem wrocic i ponownie sprobowac swoich sil wiec jesli ktos mial taki problem lub ktos wie jak go naprawic to prosze o pomoc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...