Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarabiac w hill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j.w. jak mozna teraz zarabiac w hill climb racing. chce najlepiej jeszcze dzisiaj ulepszyc poduszkowca, pociąg i draggstera (mam jzu poulepszane) tylko błagam cos innego nizeli root bo go nei zrobie i skakaj se na moon ... cos innego prosze

bb68.png

Opublikowano

1. Skakaj se na moon monster truckiem. :D

2. Root

3. Autostrada i Plaża to też bardzo sympatyczne mapki. Głowy sobie nie dam uciąć, ale wymaxowaną ciężarówką po przejechaniu 11000m wyłapałem jakieś 10 milionów.

Proponowałbym poskakać na księżycu wymaxować ciężarówkę, następnie pare runów na autostradzie, bądź plaży - plaża łatwiejsza- fakt trochę bardziej monotonna, ale generalnie "nie puszczasz nogi z gazu" i hajs nabija się sam.

Opublikowano

tzn dzisiaj walnałem nocke ^^^ no 3h bo sie nudziło i se tam troche zarobilem na autostradzie. ale nie pomyslał bym zeby grac ciezarówka ;d ulepsze i zobacze ;d. a wgl. 11 tysi metrów to dlamnie jak niebo ;dddd moj rekord tp 7,9k na autostradzie

bb68.png

Opublikowano

@up. spam. moze powiedz mi jesczze jak zrootowac telefon i jak zrobic unroota potem ;) probowałem roznymi programami .. i nic

bb68.png

Opublikowano

Jezeli chodzi o roota to wystarczy napisac w google: ROOT (nazwa twojego telefonu).

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

próbowałem flashtoolem superoneclick bt4 cos tam i nic. pisze succusffull i nic nie ma!

bb68.png

Opublikowano

Sarkazm, za dużo kompa :E

Ogólnie polecam poskakać rally carem na księżycu. Kiedyś nie wiem jak to robiłem, ale po 15 min miałem milion i wszystko szło na ciężarówkę. Autostrada też jest dobra, aczkolwiek księżyc jest lepszy, bo skoki. Wtedy kiedy grałem,najlepszym wozem była ciężarówka.

Opublikowano

jakos skonczylem myslec i zaczołem jedzic na palzy na maksa ciezarówką wynnik???? obecnie mam 8 miliardów i wszystko full i teraz gram w jetpacka

bb68.png

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Ludzie ale wy umiecie myslec i potestowac kazde auto na kazdej mapie 

np ja wbilem pociągiem jakies 24km na autostradzie (i mialem za 30 min jazdy jakies 4 mln bez nowych rekordów)

czolgiem okolo 8km na wsi 

a cięzarowką jakies 11km na plazy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...