Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Demo Minecraft!

UniBag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja demo sprawdzałem na systemie Win7 i przeglądarce Google Chrome. Lecz mogę zapewnić, że na XP, Linuxie i na innych systemach wygląda to w 90% identycznie z tym że np. do linuxa pobiera się jave specjalnie dla niego. Pozostałe kroki od 2 do 5 są takie same.

1. Pierwszym krokiem będzie zainstalowanie najnowszej javy na nasz PC pobieramy i instalujemy z KLIK. Jest to darmowe i nie potrzeba żadnej rejestracji. Po pobraniu, instalujemy, resetujemy nasz PC i przechodzimy do następnego kroku.

ealw.jpg
2. Rejestracja na minecraft.net prawy górny róg strony:
waqp.jpg

sqcy.jpg
3. Następnie potwierdzamy email czyli standardowa procedura w wszelkich grach.

4. Następnie logujemy się:

5. Wybieramy opcję "play the demo"
rhxm.jpg

Wszelkie problemy związane z uruchomieniem proszę kierować do działu Minecraft.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Poradnik nie jest przydatny, nawet nie wiem do czego on służy. Do tego jak w każdym słabym poradniku jest brak grafiki i kolorków, wszystko beznadziejnie się prezentuje.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

A jak chcemy zagrać w pełną wersję, oryginalną to sposób jest w moim opisie.

Mam dużo rzadkich hacków/trainerów/itp.

Głównie udostępniam na PW.

Opublikowano

heh.. Pamiętam jak dodali dodatkowe rzeczy do dema: Coś w stylu - "Gracze non-premium mogą grać teraz 2 minecraft'owe noce po czym świat się usuwa". A dzieci non-premium zamiast się cieszyć, że poszerzono im demo to płakały, że dlaczego!? że teraz nie będą mogły w minecraft'a grać i hejtowały nocza, że kiedyś był obrońcom piratów, a teraz...

haha.. Zapamiętajcie sobie non-premium to nie oryginał.

Poradnik może się przydać, ponieważ Minecraft Classic może odstraszać od zakupu pełnej wersji zamiast zachęcać :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...