Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] s.k.i.l.l

weider91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak z czystej ciekawości zapytać chciałem czy gdy się używa jakichś tam hacków niedozwolonych, to zabite osoby widzą jak gram na nielegalnych programach? bo wiadomo gdy ktoś nie żyje widzi mnie jak gram tak. pozdro

Opublikowano

Widać . nie radze Hackować sam raportuje takich hakerow ;)

Naucz sie dzieciaku grać a nie haków do takiej prostej gry potrzebujesz.

100 postów [x]

150 postów [x]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

Jak już napisałem temat, to jeszcze zadam jedno pytanko. Czy na tym runku kapsuł posiadając 24 kapsuły jaka szansa w % jest, ze wygram jakas fajna limitowaną bron na perm?

Opublikowano

Jak już napisałem temat, to jeszcze zadam jedno pytanko. Czy na tym runku kapsuł posiadając 24 kapsuły jaka szansa w % jest, ze wygram jakas fajna limitowaną bron na perm?

One nie są na perm z tego co mi wiadomo?

sasawf.png

Opublikowano

@UP

To zależy od systemu losowania. Od niego zależy, jaką rzecz wylosujesz.

Zobacz, ile jest nagród do wygrania. Jeśli np 10 różnych to 1:10 ... :x

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

niby 1:10, ale i tak pewnie mniej jest :D kierwa przydałby mi się taki Scorpion

scorpiony to syf...

Wsadzasz pół magazynka w takiego tanka a on dalej stoi.

sasawf.png

Opublikowano

Widać . nie radze Hackować sam raportuje takich hakerow ;)

Naucz sie dzieciaku grać a nie haków do takiej prostej gry potrzebujesz.

Po 1 to forum hackersie więc z takimi tekstami możesz stąd iść

scorpiony to syf...

Wsadzasz pół magazynka w takiego tanka a on dalej stoi.

Ja potrafie używać i mi się podobają ;d

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

wejdz sobie w kapsuly i pcoztaj statystyki broni, z tego co wiem to te bronie maja 5% wiekszy dmg bynajmniej tak jest z CZ700 captain nie wiem jak z m4supreme i scorpinami ale wydaje mi sie ze tez maja wikeszy dmg+ szybkosc i inne duperele.

Co do losowan to nie jest to 1:10 bo wszystko jest robione %% i wylosowanie takiego main weapona to jakies 5%

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

To w końcu można wygrać na perma jakąś broń ? patrzę na yt ludzie wrzucają filmiki i przy broni napisane jest forever,czyli na zawsze prawda

Opublikowano

tak, na zawsze! ile razy mozna to pisac. Ale tylko i wylacznie glowne broni ktora losujesz, te co sa w srodku i na dole listy niestety nie mozna wygrac na perma a tylko na 7 dni z tego co wiem.

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

@weider91

Bronie za kapsuły można wygrać na zawsze (jest na to mała szansa ale można wygrać). Można także wygrać te samą broń na określoną ilość czasu (7 dniowe lub 30 dniowe). Tak samo jest z Tomahawkiem lecz przy nim szansa, że ci on wypadnie jest duuuużo mniejsza gdyż kapsuły na nią można zdobyć właściwie bez problemu. Zanim wylosowało mi Tomahawka na zawsze, w tym czasie zdobyłem pierdyliard sprayów, 17x 1 dniowy Tomahawk, 1x 3 dniowy Tomahawk, 5x 7 dniowy Tomahawk. Ogółem musiałem użyć ok. 500-700 kapsuł zanim mi wypadł Tomahawk, lecz widziałęm gościa z teamu któremu wypadł permanentny po 13 kapsułach (kur*ica gwarantowana :D). Podsumowując, można wygrać okresowe bronie (i jest na nie większa szansa) i można wygrać permanentne na które szansa jest dużo mniejsza.

=============== Poradnik do zaawansowanego PvP Minecraft ===============

============  http://www.mpcforum.pl/topic/941290-tut-zaawansowane-pvp/  ============

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...