Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fifa 14 UltimatTeam Brak Dostępu

wojownicek20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam o to taki problem że gdy włączam UltimatTeam to mi piszę że te rozrywki są dla mnie zablokowane... To pewnie chodzi o to że podałem że mam mniej niż 16 lat ... a więc teraz mam pytanie - 1. Da się jakoś zmienić datę urodzenia ? 2. Kiedy będzie aktywny support bo teraz chyba jest nie aktywny bo są swięta 3. Proszę konkretny link do strony na której odrazu piszemy problem i wysyłamy ( nie wysyłać mi strony supportu bo ją znam tylko chcę żeby odrazu wysłać ticketa ) 4. Czy istnieje szansa że oni mi zmienią datę urodzenia albo dadzą nowego Keya?

Opublikowano

mówiłem żeby nie podawać linku do strony supportu bo ją mam tylko konkretny link żeby już móc pisać prośbe.. :D jak możesz to daj link gdzie już mogę pisać albo instrukcje

Odpowie ktoś???

Opublikowano

Radior a jeżeli mam 15lat to nie będzie problemu z rozmową ? I czy długo będę czekał na tą zmianę? Czy dzwonię mówię ID i koniec ?

P.S Jak dzwonię mówi że nie aktywna linia..

Opublikowano

Radior a jeżeli mam 15lat to nie będzie problemu z rozmową ? I czy długo będę czekał na tą zmianę? Czy dzwonię mówię ID i koniec ?

P.S Jak dzwonię mówi że nie aktywna linia..

Czasem trzeba im udowodnić, że się posiada 16 lat.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Czyli mówicie że jakby co to może tate dam do telefonu? :D wystarczy powiedzieć Dzień dobry chciałbym zmienić datę urodzenia ponieważ nie mogę grać w FUT? A Datę urodzenia wpisałem po prostu na szybko ?

Opublikowano

Czyli mówicie że jakby co to może tate dam do telefonu? :D wystarczy powiedzieć Dzień dobry chciałbym zmienić datę urodzenia ponieważ nie mogę grać w FUT? A Datę urodzenia wpisałem po prostu na szybko ?

Dokładnie

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości żeby osoba z Originu odmówiła zmiany ?

- Ile taka zmiana trwa 5 - 10min ? dzień dwa? :D

Zmienia od razu pan/pani z którym rozmawiasz. :-) To działa tak jak każda pomoc techniczna, czyli konsultant ma otwarty ekran z Twoimi danymi i może edytować co chce w sumie.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

JAK DO NICH WYSLAC EMAILA ???? BO JAK DO NICH DZWONIE TO CZEKAM JUZ 7MIN I NIKT NIE ODBIERA

Spróbuj po dniach wolnych.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...