Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowy gracz

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jestem nowym graczem i mam do was pytanie.

1.Opłaca się kupić konto z 38 lvl z dobrymi runami itd( tak pisze na aukcji )

2.Czy opłaca się do tego kupić 1 mln tych diamentów i co one dają?

3.Jaki jest maksymalny lvl warto w to grać samemu?

Opublikowano

1. Nie, w 2/3 dni wbijesz taki lvl.

2. Za nie można handlować. Pierw pograj troche, a potem sie przekonasz czy Ci będą aż tak potrzebne.

3. 60lvl, samemu nie dasz rady grać. Gildie znajdziesz i razem na dungi będziesz chodzić - dużo się nauczysz.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Cóż, warto jak warto, gra jest fajnie zbudowana. Mi się znudziło po koło 40lv, ale na święta w sam raz rozrywka. Szybki exp, jak ci się nudzi to zawsze na dungeon możesz pójść (albo pvp), ogólnie gra się dosyć fajnie. Jak wbijesz w tydzień 60lv, to robisz sobie pr0 eq.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Graj dalej, chodź na pvp dominację i pve, rób dungeony aby zdobyć jeszcze lepsze equ. Na 60 lvl dostajesz sporo misji i coraz to różniejsze dungeony, przez które poznajesz fabułe gry.

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Dodatkowo robiąc te dungeony dostajesz tzw łaski, które dodają Ci różne bonusy, w przyszłości możliwe, że zwiększą max lvl, za jakiś czas dodadzą kolejny moduł jak na razie są tylko 2. W nowym module zawsze dochodzi nowa ścieżka chwały, klasa i coś co wymyślą. Na prawdę NW jest dobrym MMORPG, polegającym bardziej na robieniu dungeonów, misji i grze w teamie niż grze solowej :).

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Rozumiem, chyba robie pierwsze dangeona mam 4lvl i wszedłem do przez jakąś brame do podziemi.. tylko że jest tam taka zbroja do zebrania a ja tam jakiś umiejętności złodzjstwa potrzebuje czy coś, no gra dobrze wygląda na ultra. A są jakieś dodatki, dangeony można powtarzać? od jakiego lvl bd musiał grać z grupą?

Dlaczego jak w tydzień nabije 60lvl bd miał PRO eq?

ta gra jest świetna tylko te umiejetnosci do zbierania itemkow ;/jak je zebrac?

I ten serwer Polski to jest serwer globalny ?

Opublikowano

A więc tak, z drużynom będziesz musiał grać od 60lvl, powtarzać możesz podziemia, foundry, dominację. Na początku na 60 lvl nie będziesz mieć pro equ to przyjdzie z czasem, za dungeony, które robisz od 60lvl dostajesz elitarne equ (obramowane na fioletowo) jedne gorsze drugie lepsze, te gorsze możesz wymienić na AD(diamenty astralne), które są główną walutą. Te "umiejętności" możesz kupić u handlarza z miksturkami lub wydropić. Tak to jest serwer globalny :)

Gb2zMZi.png

Opublikowano

A więc tak, z drużynom będziesz musiał grać od 60lvl, powtarzać możesz podziemia, foundry, dominację. Na początku na 60 lvl nie będziesz mieć pro equ to przyjdzie z czasem, za dungeony, które robisz od 60lvl dostajesz elitarne equ (obramowane na fioletowo) jedne gorsze drugie lepsze, te gorsze możesz wymienić na AD(diamenty astralne), które są główną walutą. Te "umiejętności" możesz kupić u handlarza z miksturkami lub wydropić. Tak to jest serwer globalny :)

Czyli na moim lvl nie muszę się martwić ze nie mam drużyny? globalny ale jedyny na którym gra ameryka, europa etc?

Opublikowano

Czyli na moim lvl nie muszę się martwić ze nie mam drużyny? globalny ale jedyny na którym gra ameryka, europa etc?

nie musisz, tak na tym grają wszystkie kraje :>

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Ale to jedyny serwer w grze? wszędłem do tego czegoś zimowego i był konkurs wędkarski i nie wiedziałem jak dołączyć. Jak zrobić ta misje "zagrajw kulki' ?

I SĄ JESZCZE PACZKI:

FEYWILD

NEWERVINTER

czym się różnia i czy warto kupić jedna znich?

Kupiłem pakiet "FEYWILD" jaka rase wybrać pod tego elfa oraz gdzie odebrać to wszystko?

i czy np między postaciami można wysyłać ekwipunek? warto kupić ten pakiet?

I mam problem bo robie czasami zadanie którego nie moge wykonać tzn ide do kogoś rozmawiam z nim i mi ine akceptuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...