Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reg PŻ

Frugo9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w game ustawione jest że co X.sekund otrzymujesz +X%z HP a regeneracja w zaleznosci od % Ci to daje

konto usuniete

Opublikowano

Co 3-5 sekund się jakoś regeneruje życie. Nie wiem jaki to jest przelicznik.

Opublikowano

Chodzi mi w jakim czasie regeneruje x % ?

Czy jakps tak xD

Zależy od ilości bonow z reg. hp i od ilosci hp.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Podobno roznice odczujesz jak masz okolo 70%+.

Sygnatura może zawierać

* dowolną ilość obrazków

* dowolny rozmiar obrazków

* dowolną ilość adresów URL

* dowolną ilość linii

Opublikowano

Jakby mu regenerowało 50% więcej to by dostawał ponad pół HP co pare sekund xD Regeneruje się 50% SZYBCIEJ czyli np. jak się regeneruje powiedzmy 5s to będzie 2,5s ;f

Uczeń
Opublikowano

A jak masz załóżmy 10k regeneracji to od razu ci regeneruje całe PŻ :D

Chociaż to tylko Game Master Panel albo jakieś kosmiczne bony xD

Opublikowano

Jest 50% szybszej regeneracji pż.

A nie 50% pż.

Na privach wszędzie byś bony do biżu takie wbił i pyk, już całe hp.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Nie miałem takich bonów większej ilości, ale to że regeneruje 50% więcej nie oznacza że regnie 50% hp co ileś tam, tylko że 50% więcej z tego co regenerowało, załóżmy że 5% rega normalnie co 3s(dane niczym nie poparte służą jako przykład) to z bonem 50% do regenu na logike by regało 7,5% co 3s. Troche logiki i sie człowiek gubi.

Opublikowano

Regeneracja PŻ to jak sama nazwa mówi - regeneruje, przywraca Ci stopniowo HP. Moim zdaniem opłaca się robić ten bon, szczególnie, że jest tylko kilka itemów gdzie można go umieścić, a starcza na niego spokojnie miejsca. Mi na przykład pomaga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...