Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jest taki plugin aby gracz moglby sobie kupic permissje nieange tylko osobna permisje np na jakiegos kita i nie za pomoca tabliczki tylko za pomoca komendy nie spamcie o komendzie z perrmisions /pexcostambardzo prosze o pomoc mam plugin chest command i che ustawic gdy kliknie na item to mu doda permisje na kita

Opublikowano

W chestcommand ustawiasz aby mu np. za kupienie permissi do kita brało 1k$ i aby konsola wpisala komende /pex :> Jesli nie oto chodzi to napisz to jeszcze raz tylko jakos ladnie opisz.

Nie bądź cham, daj + za wypociny ;)

Opublikowano

Chce aby po kliknieciu w wybrany w confingu przedmiot dodało graczowi permissje za 1000 money czy ktos mogłby podac config z chest jak to zlorzyć ? :D

Czyli tak jak napisałeś Up

Opublikowano

A mozesz mi go napisać :D

Musisz mi pierwsze powiedzieć jakiego pluginu używasz do ekonomi. Jeśli używasz iconomy to tu masz confing:

Kit:
  COMMAND: 'money pay (Napisz nick jakiegos admina) 1000;console:pex user  <player> add essentials.kit.Start;console:pex user <player> add essentials.kits.Start'
  NAME: '&2[*] Kit Start [*]'
  DESCRIPTION:
    - '&7Wykup sobie dostep do kit na stałe!!'
  ICON-ITEM: (Id przedmiotu jaki ma byc w tym menu)
  POSITION-X: 1
  POSITION-Y: 1

Sorrka za to essentials.kit i essentials.kits ale nie pamietam juz ktory byl poprawny xD

Nie bądź cham, daj + za wypociny ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...