Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż chcialbym wiedzieć jak Wy expicie ( nie w dungach )....

Osobiście sam bym chciał, lecz cóż, boję się bo ktoś mnie zauważy ( nie daj boże że to będzie jakiś polak albo kolega z gildi albo co jeszcze gorsze kolega z polskiej gildi! )

A jak Wy to robicie? Ignorujecie to? Nie boicie się? Słyszałem o jakimś ghost mode... Albo że jak ktoś biega na speed hacku to go nie widać...

Opublikowano

Ja aktualnie mam wjb na to zawsze można zrobić 2 postać ale tak mam do czasu... :P

Zabijasz za mapą expisz raczej na mapach nie tak bardzo obleganych :) nie zatrzymujesz się przy lurowaniu i co najważniejsze nie kradnij nikomu lurów bo to ostro wku**** :P nie przebiegaj ludziom przed nosem a nóż nasza postać właśnie w tym momęcie się pojawi :P

to tak z grubsza: )

Jeśli masz miejsce na mapie gdzie ludzi nie widać to zabijaj tam bo często zabijając za mapą żegnasz się z aragetami czy jakos tak itp :P :)

No i tyle: )

18865.jpg

9227.gif

25818.jpg

Opublikowano

Ghostmode o ile mi wiadomo na razie nie ma, a co do expienia Bachus bardzo dobrze wszystko wytłumaczył. ja tylko chciałbym dodać, że

zawsze przed lurowaniem przebiegam po całej mapie i sprawdzam gdzie są ludzie lub inni hackerzy i gdy jest ich za dużo sprawdzam na innym serwie.

Opublikowano

Ja bym expił w noraku 2/castorze 2 lub w crespo ale niewiem czy się da bo ja kiedyś miałem tak, że jak wszedłem na większą mapę niż normalnie mogłem

to dostawałem dc... Ale polecam Castor 2, bo mniej ludzi niż w noraku no i jest dosyć duży a w Crespo hacker na hackerze

Opublikowano

Ja mam za sobą 1,5 roczną karierę hakera, w dodatku BEZ ZBANOWANIA.

Moja strategia jest taka:

-Od 1 do ok. 20 levela bijesz SAME Akrisy. Szybki exp, a i lurować nie musisz. Rzecz jasna, na początku w Loa/Braiken, potem przesuwasz się coraz dalej w kierunku Norak tudzież Castor. Przestajesz dopiero po odkryciu skilli AOE.

-W norak/Castor znajdujesz spot, gdzie praktycznie nie ma ludzi. W Norak1 jest takie fajne "rozgałęzienie"- tam bardzo fajnie się expi.

-W między czasie robisz dungi, lecz z minimalną ilością hacków- no aggro i skill wystarczy, inaczej DC.

-Po wbiciu 55lv z zacieszem idziesz do Crespo. Tutaj polecam korzystać z WallHacka. Lurujesz Claye, "Mamuty" i inne moby z DOLNYCH OBSZARÓW Crespo- tam jest najmniej ludzi. Polecam brać CQ- dodatkowy, szybki exp. :)

-Po wbiciu 60lv zaczyna się zabawa. Wpierdzielasz się na duna solo i robisz masakrę. GameHI spiepszyło sprawę z tym, że w Twoim party musi być co najmniej 1 osoba. Ja robię tak, że invam jakiegoś low- levela i wbijam, poczym po wejściu natychmiast go wywalam.

-Jeśli już naprawdę nie chcesz expić w dungu, polecam Północne Requies (to na 77+, wbijasz tam teleportem). Jednak trzeba tam uważać, bo aż roi się od innych haxorów.

-Po wbiciu 65lv wbijasz do Draco. Olewasz to pierwsze CQ i lecisz pod zachodnią ścianę mapy. Tam zapiepszasz po całej jej długości, lurując moby. Biegasz z dołu w górę, potworki zabijając przy teleporcie do Castor2.

-Bla bla bla... Następnie bierzesz CQ na Gomeisie, Syphy i co tam jeszcze zechcesz. Czysty, haxorski grind.

-Po dostaniu się do Pytąga (czyt. Python Castle, 85+)... Nawet nie myśl, by udać się na główne spoty (wscodnia i zachodnia ścieszka). Lurujesz moby po Zewnętrznej części fortyfikacji zamku. Tj, nie wchodząc do środka.

-Po uzyskaniu dostępu do Avalonu, oczywiście tam NIE idziesz, Avalonn to gó... Avalon jest lamerski. Fajne jest jedyne to, że dropi L3.

-Byle dotrwać do levela 90- będziesz mógł wbijać do dunga Cervice. To najlepsze miejsce do expienia, jakie tylko istnieje. Co prawda, trzeba bulić za wstęp 1kk, ale i tak warto.

-Tomb of the Black Dragon, podobnie jak Avalon- ssie. Opłaca się expić jedynie przy bossie, robiąc mass spawna.

Dalej nie mam pojęcia, gdyż mam "jedynie" 97lv. Włamałem się jeszcze na WallHacku do Aquarisa. Najlepszy spot do hakowania tam, to obszary na południowym zachodzie mapy.

Tak czy inaczej, nie odbieraj sobie radości z gry hakując non-stop. Chodź na DFy, bij w party i ciesz się grą. Bycie hakerem to stała walka o przetrwanie, gdzie każdy dzień może przynieść klęskę jaką jest BAN. Dodam jeszcze, co robić, by nie dać się złapać:

-Pędząc z vac`iem, no aggro i na speed hacku obserwuj moby. Każdy mob po zauważeniu leci w Twoim kierunku. Jeśli jednak przez jakiś ułamek sekundy nie rusza się- natychmiast spiepszaj. W pobliżu jest inny gracz.

-Gdy zapomnisz wyłączyć jakiegoś hacka (co mi się często zdarzało...) i inni gracze zaczynają się dziwić... Dziw się z nimi. Udawaj idiotę tekstami typu "o lol, haxor ?!", "WTF?!" tudzież "DO YOU SEE THAT!?!? :O".

-Na potęgę urzywaj telepotra. To zajebiście przydatny hack. Ma jeszcze efekt uboczny, który nieco się przydaje- jeśli bardzo szybko robisz teleporty, dostajesz DC.

Owe porady zostały opanetnowane przez szanownego Mnie, więc są jak najbardziej prawdziwe. Czytajcie, bo się napracowałem. xD

I jeszcze raz- GAŁY SZEROKO OTWARTE, że tak powiem.

(\__/)

(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your

(")_(") signature to help him gain world domination.

Opublikowano

chcialbym sie podlonczyc i spytac o ten ghost mode poniewaz mam hacki i mam speed hack ale jak biegne to nie tak szybko zemnie niewidac tlyko tak ze mniewszyscy widzom niewiecie czemu tak jest?? aa i jak biegne szybko i mooby tez biegnom zamnom to zrz znikajom bo niedoganiajom mnie ... :/

Pasjonat
Opublikowano

ghostmode nie ma i już raczej nie będzie chyba że jakąś inną drogą, a jak Cie wszyscy widzą to uważaj bo to będzie szybki ban

co do obszernej wypowiedzi kolegi wyżej to świetna, ale jeżeli zrobimy fastest mass spawna w crespo to tam mamy większy koks niż w cervice, ale w cervice szybciej kaska wpada

Opublikowano

Ej sry ze nie na temat ale plz pomocy zrobilem wszystko tak jak w poradniku dla zielonych i nie dziala mi tylko VAC i non agro co mam zrobic??

Opublikowano
zrobilem wszystko tak jak w poradniku dla zielonych i nie dziala mi tylko VAC i non agro
na poczatek moglbys napisac w temacie dla zielonych..

po 2.. czy masz juz nowego rexi?

po 3 jest zawsze dekaron trainer.. po co masz sie bawic jak masz 1 clicker hax

leniviec.png

\\ n0 n00bz plx0r \\ p0wer gaming \\ gg: 3107912 \\ pomoglem..? to ucaluj swoja babcie w muszelke ;)

Opublikowano

Jest kilka opcji. A mianowicie: 1.Jestes glupi, 2.Nie umiesz czytac, 3.Zbyt malo obrazkow, jak na Twoja lepetyne, 4.Masz lamerski sprzet na poziomie starej Amigi, 5.Jestes glupi. Jak temu zaradzic? Prosze bardzo: 1.Popros starszego brata/siostre/informatyka/ksiedza o zainstalowanie tego szatanskiego dziela, 2.Kup lepszy sprzet, 3.Przestudiuj ponownie, KROK PO KROKU artykul 'dla zielonych' (alienow?) 4.Wywal kompa za okno. I tak nie okielznasz tego piekielnego stuffu...

(\__/)

(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your

(")_(") signature to help him gain world domination.

Opublikowano

Zwracam sie z prośbą o pomoc a ty mnie tyrasz nie jestem głupi bo wiem jak wszystko zrobić tylko ze VAC dziala mi tylko na bosach w Parca Temple a inne potwory mnie normalnie atakują więc nie wiem co zrobic zeby bylo ok.

Opublikowano

brawo... a potrafisz używać opcji edytuj? /........ Przepraszam za spam ale nie moglem sie powstrzymać :X

18865.jpg

9227.gif

25818.jpg