Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież tożsamości na skype

CoJaNigdy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pewna durna małpa, którego matka klepie drzwiami w chacie postanowił poszukać mojego zdjęcie w internecie, ale jakoż jestem ministrantem to moje zdjęcie jest na stronie parafialnej. Na tym moim zdjęciu napisał że jestem gej, gwałce księdza itd. I mam pytanie da się to jakoś usunąć bo nie żadniego emaila do skypa itd.

. .

Opublikowano

Pochwalony.

Pewna durna małpa, którego matka klepie drzwiami w chacie

Nie mów, tak, ministrantowi nie przystoi obrażać innych ludzi.

Postrasz go policją, to na 100% zadziała.

Pozdrawiam,

Życzę Ci awansu na księdza, a potem na papieża.

Opublikowano

Nie mam z nim kontaktu, a nie chce z Policją załawiać takich spraw.. Skype nie może się tym zajać :-0 Raz, kiedy na TS3 to spotkam to go nagram jak z matką się klepie będzie moc :D

. .

Opublikowano
ale jakoż jestem ministrantem

Oj Farex Farex, ban za multi.

PS.

Idz na psy, a nie pierdolisz głupoty, że nie chcesz z nimi załatwic.

Co, wstyd Ci iść? Fejm u kolegów stracisz albo ich samych?

Zwykłe zniesławienie

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Wam się łatwo mówi, ale nie będe wstrzygał spraw przez jakiegoś 9 letniego Bachora któremu się nudzi. Pytam się o to czy jest jakiś Polski support skype :P

. .

Opublikowano

Wam się łatwo mówi, ale nie będe wstrzygał spraw przez jakiegoś 9 letniego Bachora któremu się nudzi. Pytam się o to czy jest jakiś Polski support skype :P

Skype nic z tym nie zrobi.

Idź na policje, 9 letni bachor się nauczy i będzie mieć problemy ;)

Może zrozumie na przyszłość, że tak się nie robi.

Opublikowano

Dostanie kuratora na bank. Co, gowniarzowi nudzi się za kompem i cię kompromituje? Nie odpuszczaj, niech wie, że istnieje sprawiedliwość.

A tak wgl. kto uwierzy 9latkowi, który pisze rzeczy, jakie usłyszał w od kumpli? Pisz do supportu microsoftu, w końcu to oni też mają coś w skype.

Opublikowano

Witam. Pewna durna małpa, którego matka klepie drzwiami w chacie postanowił poszukać mojego zdjęcie w internecie, ale jakoż jestem ministrantem to moje zdjęcie jest na stronie parafialnej. Na tym moim zdjęciu napisał że jestem gej, gwałce księdza itd. I mam pytanie da się to jakoś usunąć bo nie żadniego emaila do skypa itd.

Sam jesteś sobie winien :3

Opublikowano

szczęść boże

"gdy cie ktoś cie uderzy w policzek nastaw drugi", prosto mówiąc wyślij mu jakieś swoje kompromitujące zdjęcie, tak nakazuje biblia

dokładnie, możesz na przykład wysłać mu swoje zdjęcie nago jak wkładasz sobie banana do buzi a palcem smyrasz się po odbycie.

nie jestem pewien, czy to dobry pomysł ale nie zaszkodzi spróbować.

Opublikowano