Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na jakich trybach najszybciej zdobędę IP?

Bangerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja osobiście polecam rankedy solo que.

Dlaczego? Polecam tam grać ponieważ ilość zdobytego PZ zależy od tego czy wygrasz/przegrasz i czasu rozgrywki. Są ludzie, którzy twierdzą, że za "zrobienie" Barona dostanie się 10PZ. Grając rozgrywki rankingowe nauczysz się lepiej grać i może zdobędziesz dużo LP potrzebnych do posiadania lepszej dywizji.

Pasjonat
Opublikowano

@up nie pierdol, za rankedy jest 10-20% ip mniej, gdyby było więcej to byłoby dużo idiotów którzy grają rankedy tylko dla hajsu.

.

Opublikowano

Jeśli ogarniasz gry i szybko carrujesz to 5v5,jeśli nie to 3v3/aramy/dominiony'y,myślę że jak będziesz grał 3v3 po 15 minut to będzie szybko.

Opublikowano

Też jestem ciekaw bo nigdy nie zwracałem na to uwagi, wie ktoś ile mniej więcej IP zarobię w tydzień grając po 8 meczy dziennie i wygrywając 4 z nich ? Mecz ~33 minuty ;D Czysto hipotetyczny przykład ;)

“Zwycięzca to ktoś taki, kto jest świadom talentów, które dostał od Boga i zaharowuje się by te talenty przerobić na umiejętności, których użyje do osiągnięcia wyznaczonych sobie celów”

Opublikowano

Też jestem ciekaw bo nigdy nie zwracałem na to uwagi, wie ktoś ile mniej więcej IP zarobię w tydzień grając po 8 meczy dziennie i wygrywając 4 z nich ? Mecz ~33 minuty ;D Czysto hipotetyczny przykład ;)

+/- 4200. Może więcej może mniej :)

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...