Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co wydać po 2000f na każdą z klas?

ADVERBPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ump za 1299

Aek za 1299

Scarl za 1249

Xm8ar za 1299

M24 za 1249.

@all down

GZ dla was, jest już najlepsza odpowiedź.

Opublikowano

Głupie pytanie ... Każdy gra tym co lubi.

Na medyku pecheneg taki mocny, kupiłem w pakiecie za 3k funds. Dodatki dobrałem następujące: kolb Nemezis, magazynki Viper i lufa Predator. Na omanie można spokojnie do 80m strzelać fullauto. Dalej jest strzelanie pojedyńczym pociskiem. Przydało by się mi do pechenga i m60 celownik m145 :p

Opublikowano

A no, możliwe. Dla początkująch idealny. Sam prebuy pechenga to 20k a tu jeszcze Vipery, taktyczna i reddot. M240B nie lubie bo wydaj mi się że "gubi" niektóre wystrzelone naboje. Wg mnie najlepsze dla medyka to 1. M249 2. Pecheneg 3. M60 4. XM8A4 5. RPK. Mg36 i qbb oczywiście na ostatnim miejscu. Qbb ma dźwięk jak sraczka i duży odrzut a mg36 jest noob gun ever. W grze nie ma bardziej wkurzającego karabinu.

Opublikowano

Nie, opisujemy i dyskutujemy o rkm'ach. Autor tematu może skorzystać z tego. M27 nie kupie bo podobno na dalsze dystanse jest okropny. Ja zawsze patrze jak broń zachowuje się na większym dystansie. M27 to wkońcu M4. Odrzut oczywiscie musi byc duży.

Aug dla szturma jest idealny. Dźwięk mniam, odrzut z nemezisem mniam i celownik mechaniczny mniam. Aek też mocny, nie op al mocny.

Opublikowano

Ja kupilem M27 w pakiecie i...jestem zawiedziony. Moze i nie mam do niego dobrych dodatkow (Pojemnosciowe,Ciezka,Blyskawica),ale takie male DMGi taki rozrzut ,ze naprawde szkoda grac...

Autor tematu moze kupic to czym mu sie dobrze gra za credits przetestuj bron ,a za funds jak ci sie spodoba to kup ;)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

najlepiej byłoby dokupić funds i sprawić sobie pakiet sokole oko dla medyka lub inżyniera, bo tanie i idzie już grać na poziomie.

Ja dla snajpera kupie M1911 i Ballistic range ace.

Dla szuturmana nic, poczekam może na promocje lub pakiet.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...