Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zręcznosć a mental

DanielTerro05

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mentala lepiej dawać witalność jeśli chcesz mieć więcej hp i jebnie...ia ze skilli.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

Jak zmaksujesz siłę i witala to najlepiej w zręczność.

Int Ci nic nie daje a zręczność zwiększa uniki.

Dlatego ludzie robią tarcze siła/zr/lud/nno/blok xD

Opublikowano

Najpierw max hp potem siła ,następnie zręke i na końcu int bo i tak ci się nie przyda. Zręka oczywiście daje więcej uniku.

Opublikowano

zr daje kopa do dmg i abs :) co chyba 3 pkt zr dostajemy 5 wartosci ataku i 1 unik (na moje oko co 2-3 pkt) jak dla mnie maxowanie w wit nie ma sensu juz wgl teraz latwo dostac przedmioty z hp i +9 (def) jak dla mnie trzeba postawic na full dmg czyli max sila i zr ja tak robie na swoim bodym i dmg jest niewiarygodny a dzieki abs z ZR jestem w stanie dłuzej ustac niz na full wit specjalnie kupilem pigulki zeby sprawdzic czy wit jest lepszy od zr ale jesli ktos zaczyna od 0 to lepiej wit + str maxowac a potem sobie cofnąc wit :) Ludzie metin ma tyle lat a wy nadal idziecie takimi samymi sciezkami rozwoju.... Powiniscie sie juz naczyc jak ta gra dziala

Opublikowano

zr daje kopa do dmg i abs :) co chyba 3 pkt zr dostajemy 5 wartosci ataku i 1 unik (na moje oko co 2-3 pkt) jak dla mnie maxowanie w wit nie ma sensu juz wgl teraz latwo dostac przedmioty z hp i +9 (def) jak dla mnie trzeba postawic na full dmg czyli max sila i zr ja tak robie na swoim bodym i dmg jest niewiarygodny a dzieki abs z ZR jestem w stanie dłuzej ustac niz na full wit specjalnie kupilem pigulki zeby sprawdzic czy wit jest lepszy od zr ale jesli ktos zaczyna od 0 to lepiej wit + str maxowac a potem sobie cofnąc wit :) Ludzie metin ma tyle lat a wy nadal idziecie takimi samymi sciezkami rozwoju.... Powiniscie sie juz naczyc jak ta gra dziala

Nie wierze w tą wartość ataku , wg mnie , metin nie jest tak inteligenty żeby odróżniał mentala od bodego , oczywiście to tylko moje zdanie .

Ponoć zręczność dodaje coś do skilli ale na Derinie bo on wprowadził jakąś zmianke ( tak słyszałem od kolegi na ts ) :P

Opublikowano

Nie wierze w tą wartość ataku , wg mnie , metin nie jest tak inteligenty żeby odróżniał mentala od bodego , oczywiście to tylko moje zdanie .

Ponoć zręczność dodaje coś do skilli ale na Derinie bo on wprowadził jakąś zmianke ( tak słyszałem od kolegi na ts ) :P

Zrob sobie postac 1 lv i sam sprawdz wbij 5 lv i potem dodaj all w zrecznosc :) ale wiekszosc graczy metina to dzieci ktore idą gotowymi schematami i zr daje kopa do skilli np dla ninjy daggera na woja tez działa :) niech ludzie wkoncu sprawdza ze zr jest lepsza od wit

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najpierw wit, sila wiadomo a potem zrecznosc, dzieki ktorej zwiekszaja sie uniki oraz zwieksza sie uderzenie ze skilli a potem int, ktory do niczego nie jest potrzebny. Pozdrawiam!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...