Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Premka z paczka

niemaproblemu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Miałem dłuższą przerwę w warrocku i mam takie pytanko dotyczące:

Gold Premium Item Package I JIUFEN PACKAGE

Jeśli kupię ten Jiufen Package to dostaje

- AW50F (30days)
- SPAS-12 (30days)
- Claymore Automatic (30days)

Czy jedną rzecz z tych wymienionych?

Jeśli chodzi teraz o tą premkę Item Package I to wiem że dostanę to co w zwykłej premce ale nie ma tam nic napisane o dodatkowych dinarach. Czyli dinarów nie dostane?

Załóżmy że już ten zestaw cały kupiłem i on leci do out boxa to ile premka i ta paczka może tam leżeć? Oczywiście czas nie leci ;)

Co polecacie zwykłą premkę (teraz jest za 5knx) czy premke z tymi paczkami?

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Jeśli chodzi o Jiufen Packege to dostajesz wszystkie bronie które wymieniłeś, a co do Premium Item PKG to dokładnie nie wiem,

ale powinieneś dostać dinary.

Item w OutBox może leżeć ile chcesz, nie powinien zniknąć, choć były takie przypadki ale dawno.

Polecam zwykłą premkę za 5k.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Ja kupiłem premium package I i dostałem dinary. Jeżeli masz możliwość to kup sobie ją, kosztuje 6950 a dodatkowa masz np medix boxy, fast reload itp. Co do out boxu to zaczeło sie odlicznie przy różnych pakietach więc nie będą tam w nieskończoność.

Opublikowano

Ja kupiłem premium package I i dostałem dinary. Jeżeli masz możliwość to kup sobie ją, kosztuje 6950 a dodatkowa masz np medix boxy, fast reload itp. Co do out boxu to zaczeło sie odlicznie przy różnych pakietach więc nie będą tam w nieskończoność.

W OutBox wyświetla się odlicznie jeśli dany item znajduje się w OutBox, drugi taki sam jest używany np.

kupujesz 2 takie same famasy, 1 zostawiasz w outbox a drugiego przenosisz do eq to w OutBox będzie się wyświetlać że famas skończy się za tyle czsu ile famas który jest w eq

Opublikowano

A no teraz po Twoim poście zobaczyłem że czas przy jednej i drugiej broni się zgadza. Ktoś mnie w błąd wprowadził. Sorki za zamęt.

Opublikowano

Dostaniesz 55000 dinarów w przypadku premium na 30 dni, 166500 na 90 dni, 333,000 na 180 dni. Jest to normalne premium + paczka, która zawiera na przykład takie przedmioty:

- Bandage (30days)
- SP 10% (30days)
- Cross Hair 5 (30days)
- Top Gun 1 (30days)
- Extra Clip 1 (30days)
- Medic Box (30days)
- Fast Reload (30days)
- 5th Slot (30days)
- Full Access to PX Items (30days)
- Red MP5K (30days)
- Full Map Access for Room Creation (30days)

Opublikowano

ja kupilem premium package 1 i nie dostalem premki 30dni tylko itemy.

Zapewne kupiłeś Premium PKG I 30 które się znajduje w ItemShop w grze za 2750NX, z niego dostajesz tylko te itemy bez Premium.

1388007634-U390167.png

Premium dostaniesz tylko gdy kupisz Gold Premium Package które znajduje się na stronie WarRock'a za 6950NX

1388007642-U390167.png

Opublikowano

A pytanie troszkę nie na temat

Kupony za które można dostać premke na 1 dzień i bronie to co ile się dostaje? co 30min czy co 1h ?

Opublikowano

Siemka, co do tematu jeszcze i premium package, zawartość to:

Premium Package 30 Day 1
BANDAGE
SP 10% UP
CROSS HAIR 05
TOPGUN 1
EXTRA CLIPS 1
MEDIC_BOX
FAST_RELOAD
Premium Packagfe 30 day 2
BANDAGE
SP 10% UP
CROSS HAIR 09
TOPGUN 2
EXTRA CLIPS 2
DINAR 20% UP
HEAVY AMMO BOX
polecacie zwykłą premkę (teraz jest za 5knx) czy premke z tymi paczkami?

Osobiście poleciłbym Ci zwykła premkę i jakąś fajną broń/item :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...