Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak stworzyć serwer 4story ?

freakygamerpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

Bardzo jestem ciekaw i chciałbym postawić własnego serwa może być w wersji ENG chociaż bym wolał PL :D

Pewnie nie też nie macie pojęcia jak to zrobić ?

Macie może linka do jakiegoś poradnika ?

Opublikowano

Na mpc nie znajdziesz tutka ale na epvp masz.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Niewykonalne samemu? Każdy może postawić serwer w jakieś 30-1h i to osoba która robi tylko to co w tutku i niczego nie umie.

Opublikowano

Weź potem odpal na takich gotowych plikach dedyka to ci nikt nie zagra. Wiem co i jak bo ja robię serwery MT2 więc wiem co i jak. Spolszcz sobię cały serwer 4Story jak MT2 jest ciężko. Chyba że znajdziesz pliki polskiego serwera które będą opisanie jak i co postawić. A postaw na gotowcu to "co krok to krzok", mam na myśli bugi...

Opublikowano

@Up

Czy autor tematu pytał się o to czy ktoś będzie grał na jego serwie czy o to jak postawić serwer. Po co spolszczenie jak można grać na angielskiej wersji językowej? Po angielsku na epvp można znaleźć minimalnie 2 tutki jak postawić serwer po angielsku/niemiecku. To nie metin że każdy serwer musi mieć jakieś 100 000 modów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...