Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

±•₩§ REKRUTACJA NA SERWER KWADRATOWA MASAKRA Z MODAMI ±•₩§

MrKubaGamePlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszcie podania.

Nick :
Ogar:

Musisz mieć conajmniej 14 lat. Za grief jest perm. Narazie musze dopracowac serwer. Jutro dam ip. Będzie vip. Jeżeli teraz kupisz vipa zapłacisz 2 razy mniej. Hosting to FiberHost.
Normalna cena vipa to 12.33 a zapłacisz 6.15. Aby kupić vipa wyślij sms o tresci x. Vip dostaje diamentowe przedmioty, żelazne eq, czarny mały plecak i ametystowy chełm.

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Piszcie podania.

Nick :

Grief :

Ogar:

Musisz mieć conajmniej 14 lat. Za grief jest perm. Narazie musze dopracowac serwer. Jutro dam ip. Będzie vip. Jeżeli teraz kupisz vipa zapłacisz 2 razy mniej. Hosting to FiberHost.

Normalna cena vipa to 12.33 a zapłacisz 6.15. Aby kupić vipa wyślij sms o tresci HPAY.FH na numer 7555. Vip dostaje diamentowe przedmioty, żelazne eq, czarny mały plecak i ametystowy chełm.

Nick : Liukaner

Grief : Nie

Ogar: Tak

Pomóc z serwerem? jak coś pisz na gg

Opublikowano

Gdy napiszesz coś wiecej (mody itp) to na pewno napisze podanie ;)

+ Czy to jest dobry pomysł aby na owym serwerze był vip? I kiedy start?

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Mody to tajemnica. Powiem tylko że mo creatures ukaże się później. Sloty ty 20. Ja mam 16 lat. Ogarniam nie bójcie się :) Poszukuję tylko technika i 1 admina. Podania piszcie na pw. Wzor sobie wymyslcie

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Składajcie podania !!! Wolnych miejsc 14/20

Opublikowano

narazie ogarniamy ale wbijcie :D s17.fcraft.pl:27923 narazie bez modow

Opublikowano

narazie ogarniamy ale wbijcie :D s17.fcraft.pl:27923 narazie bez modow

Jaka wersja? Minecraft-a oczywiście

f7dc8f3a258ac745ee343dc830f3b493_1.jpg

Opublikowano

Serwer moze sie ukazac potem poniewaz mamy problem z modami

Opublikowano

SERWER WYSTARTOWAL ALE NIESTETY BEZ MODÓW. PRZEPRASZAMY. ZA MIESIĄC LUB SZYBCIEJ ABO NAWET JUTRO BEDA MODY !!! :D ZAPRASZAMY NA SERWER !!! IP : s17.fcraft.pl:27923 WSZYSCY SA DODANI CO PROSILI !

Opublikowano

Doddany

Bo tu nie było forga w wybraniu silnika a dlatego wkrótce zmieniam hosting więc się nie martwcie bo wtedy mody będą już na 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 %

Opublikowano

Jutro bedzie juz . Teraz juz mi sie nie chce internet przekopalem i gram se w happy wheels :P . wybaczcie. Jutro bedzie z modami. Na ender chest 16 slotow

A narazie macie bez modow ip podane róbta co chceta moge nawet gm dac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...