Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] plików serw . z systemem kostiumów odbg.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"- Zmiany wprowadzane w tabelach item_proto i mob_proto w navicacie nic nie wnoszą do gry?
Dzieje się tak, ponieważ item_proto i mob_proto znajduje się w plikach tekstowych, które znajdują się w mt2/db/*" to mnie zniechęca strasznie przedłużyło by to prace nad plikami

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dlaczego przedłuża? normalnie wgrywasz item_proto i mob_proto do bazy (taka kopia zapasowa) i konwertujesz to na txt. Uwierz mi że te rozwiązanie nie bez powodu zostało wprowadzone, nie jest to utrudzenie a udogodnienie.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Specjalista
Opublikowano

Weź sobie pliki Aline2 one maja kostiumy odbugowane a game jest 2k89M więc nie musisz konwertować item_proto/mob_proto do .txt i wgrywać na serwer :P

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Specjalista
Opublikowano

Tam wersja co jest na forum była poprawiana, co się z tym wiąże że większość bugów co była wcześniej została wyeliminowana :)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Takie sobie tzn. co w nich Ci pasuje ? hehe

nic nowego .. denerwuje mnie to ze jak mam założoną stalkę i założę kostium to na 1 sekundy zmienia się na stalkę i za chwile znów na kostium ;p

szukam jakiś plików ogarniętych z edytuje je po swojemu i zamierzam dedyka walnąć .

sygna.png

Opublikowano

nic nowego .. denerwuje mnie to ze jak mam założoną stalkę i założę kostium to na 1 sekundy zmienia się na stalkę i za chwile znów na kostium ;p

szukam jakiś plików ogarniętych z edytuje je po swojemu i zamierzam dedyka walnąć .

jest jakiś inny upload plików serwerowych aline2? bo mega.co.nz dzisiaj cos mi nie poprawnie dziala

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jest jakiś inny upload plików serwerowych aline2? bo mega.co.nz dzisiaj cos mi nie poprawnie dziala

Nie widziałem innego mi działa normalnie ;)

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...