Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playspan

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

BY zbobyć 100pkt na początek zrób tak. Wejdź na tą strone, kliknij login. Pojawi ci się okienko. Na lewo logowanie i na prawo będzie pisać 100points, klikasz to i sięrejestrujesz. Żeby zdobyć pkt, wchodzi zrób tak. Zaloguj się, kliknij ultimate points i wtedy zmień proxy. Następnie ,kliknij earn wejdź w reklame jakąś darmową, zrób co musisz i gotowe

Pomogłem daj 5;d

Pasjonat
Opublikowano

Jak się zarejestrowałeś tak jak napisałem, musisz mieć 100pkt już. I teraz robisz jak napisałem, czyli wypełniasz reklamy i zdobywasz kolejne punkty

Pomogłem daj 5;d

Pasjonat
Opublikowano

Wchodzisz tu http://freeproxylist.org/en/free-proxy-list.htm na proxy country najlepiej weź usa,spain,geramny,italy,canada,china. Proxy port nic nie wpisuj. Proxy type "anymouse or elite" wybierz. W section free proxy, przepisz kod z obrazka i masz proxy. Najlepiej bierz proxy, które mają powyżej 60%, bo jest większe prawdopodobieństwo, że będzie działać na playspan.Potem włączasz mozille, klikasz narzędzia, opcje, zaawansowane, ustawienia, ręczna konfiguracja proxy i wpisujesz. Licze na 5 i plusy;p

Pomogłem daj 5;d

Pasjonat
Opublikowano

Jeśłi masz się zarejestrować, to rejestrujesz się, czekasz 10 minut i powinny wpłynąć, chyba, że coś źle robisz

Pomogłem daj 5;d

Pasjonat
Opublikowano

Jeśłi masz się zarejestrować, to rejestrujesz się, czekasz 10 minut i powinny wpłynąć, chyba, że coś źle robisz

@edit Przez przypadek, usunąć

Pomogłem daj 5;d

Pasjonat
Opublikowano

Byly gdzieś tutaj na forum napisane kody na 50 i 20 punktów chyba, ale mi nie działały i nie moge tego znaleść. Możesz też kupić je za prawdziwą kase

Pomogłem daj 5;d

Pasjonat
Opublikowano

W tym temacie masz all napisane, a dowodem tego, że to działa, to to, że dzisiaj zrobiłem 595pkt. 30dni premka brąz;d

Pomogłem daj 5;d

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

21. Każdy temat związany z Kredytami/G1/Playspan w dziale War Rock ogólnym zostanie zamknięty w trybie natychmiastowym, a jego właściciel zostanie obdarowany ostrzeżeniem, gdyż każdy z nas (no może większość), chce aby na forum panował porządek.

hmm topic to jak wiesz to po co zakladasz taki temat??

ehh wy to macie

zaloz sobie taki temat w gd (general discousion) a nic nie bedize

tzn bedzie to zgodne z regulaminem ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...