Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ktoś Nowy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy ktoś nowy(JA) ma jezszcze szanse sie wybic?nauczyc gry? itp.?

Mam zamiar zaczac na serwerze atlantiss.pl to serwer blizzlike wiec raty zblizone do oficjala.

macie jakies rady dla mnie? Tipy itp?

Opublikowano

Hehe powiem Ci tyle Wow to nie metin czy 4story w ktorej liczy sie hajs i spedzony czas, na wowa mozesz poswiecic 2-3h i moesz ogarniac tutaj nie musisz doladowywac chyba ze chcesz daje ci to rzeczy na wyglad np mounty pety itp. A uczenie gry jest prostee. :D wrazie pytan pisz

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

Jo mój Hunt :)

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Taptak/simple

World of Warcraft Helper

Opublikowano

Tak jak Taptak mówi. To nie jest Metin czy 4Story to odrazu trzeba zaznaczyć.

Przede wszystkim na CATA, exp jest stanowczo ułatwiony przez kilka rzeczy.

1: Guild perk do expa.

2: Hierloomy.

3: Dungeon Finder.

4: Większość questów zrobisz całkowicie solo teraz w Outland czy Northrend.

A skoro chcesz grać na Atlantissie, to szykuj się na bugi, bo tam ich trochę jest. I jeśli jesteś wrażliwy na głupotę ludzką jak ja, to odradzam ci wchodzić na world w hordzie lub przymierzu.

Jeśli chodzi o klasy. To już jest kwestia tego, czym najlepiej ci się grało w innych MMO jeśli grałeś. Bo masz trzy specjalizacje.

Tank - Druid Feral, Death Knight Blood, Paladin Protection lub Warrior Protection.

DPS - Warrior Fury / Arms, Paladyn Retribution, Death Knight Frost / Unholy, Hunter, Shaman Enhacement / Elemental, Rogue, Druid Feral / Balance, Mag, Warlock, Priest Shadow.

Healer - Druid Restoration, Paladyn Holy, Shaman Restoration, Priest Discipline / Holy.

Opublikowano

Ogarniesz i to szybko, ale nie graj na tym serwerze, bo gra malo osob jesli szukasz blizzlike to poszukaj w google ice wow

Age is just a number :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...