Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zgłosić cheatera?

Bezimiennnyy

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Opcja zgłoś co prawda jest ale nie przynosi to dużych efektów gdyż hacki są undetected lub też są to hacki zwyczajnie zrobione przez twórców tej gry a podejrzewam że nie banowali by osób przynoszących im dochody. Jak kolega wyżej napisał dobrym rozwiązaniem jest także filmowanie wtedy raczej osoba z hackiem dostanie bana gdyż administracja nie ma wyjścia bo ma dowód w postaci filmiku.

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Opublikowano

Jest opcja że można zgłosić tego typu ludzi, tak jak koledzy powyżej też jestem za nagrywaniem ludzi z hackami ponieważ w jakiś sposób masz dowód i są większe szanse na zbanowanie.

Opublikowano

opcja z filmikami tez odpada, kolega przez miesiac nagywal cziterow podczas grania cw i wysylal to wszystko do tworcow. Teraz minelo dobre 1,5 miecha a te same osoby ciagle biegaja i nadal biegaja odpaleni.

wiec jak grasz z cheaterem wyjdz z gry albo olej to i graj dalej bo innej opcji nie ma ;)

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Zapewne osoby grające na hackach zrobionych przez twórców skilla nie banują bo to niszczenie sporych zysków dla nich.

Więc niestety wygląda to tak że musisz wyjść lub sam zakupić hacki.

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Opublikowano

Zapewne osoby grające na hackach zrobionych przez twórców skilla nie banują bo to niszczenie sporych zysków dla nich.

Więc niestety wygląda to tak że musisz wyjść lub sam zakupić hacki.

Administracja skilla robi cheaty? haha proszę Cię, aimbot strzela ciągle w głowę, już kilka typów zgłosiłem jak mieli 60 zabójstw i 4 śmierci i same headshooty przez przycisk w grze wysokie lvl około 50  i wszyscy dostali bany, w rankngu ich już nie ma, więc nie gadaj głupot, każde zgłoszenie jest sprawdzane.

Opublikowano
Administracja skilla robi cheaty? haha proszę Cię, aimbot strzela ciągle w głowę, już kilka typów zgłosiłem jak mieli 60 zabójstw i 4 śmierci i same headshooty przez przycisk w grze wysokie lvl około 50  i wszyscy dostali bany, w rankngu ich już nie ma, więc nie gadaj głupot, każde zgłoszenie jest sprawdzane.

Panie kolego, wiem co mówię gdyż sam zgłaszałem hackerów i oni dalej grają. Więc w twoim przypadku mogło być tak że te osoby po prostu grały na hacku zrobionym przez innych twórców nie przez właścicieli tej gry. Jeżeli wiesz to przez jakiś okres były dostępne darmowe oraz płatne hacki. Taki znajdziesz tu: 

http://www.systemcheats.net/forum/showthread.php?137-S-K-I-L-L-Special-Force-2-Cheat-amp-Hack-Information

Nie jest to hack od twórców tej gry jest to hack zrobiony przez firmę system cheats. Więc za takiego hacka w 100% wyłapiesz bana:)

Przy okazji mam 3 kolegów którzy grali na hacku od twórców skilla, dostali parę raportów na cw jednak nadal mają konta i nadal na nich grają.

Więc następnym razem kolego zamiast naskakiwać jak głupi poczytaj, podowiaduj się a potem pisz ;)

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Przepraszam,że tak późno odpisuję ale dopiero zobaczyłem... @kocik97, na nikogo nie naskakuję, administracja nie robi żadnych hacków do gier, opcja zgłoś w grze po prostu nie działa, przez hackeró odchodzą uczciwi gracze, którzy wydają pieniądze na is, a na hackach duż o nie zarobią, a to forum co dałeś linka to nie jest żadne oficjalne forum twórców... po 1 skill force i solider front mają innych właścicielia hack jest na 2 gry, po 2 wszystkich, których zgłosiłem, mają bana, po 3 jest pełno hacków chociażby cheat anarchy, nie wprowadzaj innych w błąd, proszę Cię.....

Przy okazji mam 3 kolegów którzy grali na hacku od twórców skilla, dostali parę raportów na cw jednak nadal mają konta i nadal na nich grają.

Więc następnym razem kolego zamiast naskakiwać jak głupi poczytaj, podowiaduj się a potem pisz ;)

W takim razie mądralo zapytaj kolegów o link z hackiem twórców skilla i napisz mi tutaj, takie bajki to możesz w gimnazjum opowiadać kolego..

Opublikowano

SKILL to przykład gry, gdzie twórcy nie są w stanie okiełznać cheaterów. Akurat serwery w Polsce to jeszcze nie przegięcie, tocw niektórych krajach jest już całkowita samowolka.

Odnośnie pytania, to możesz też kontaktować się mailowo z administracją.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...