Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czas trwania aktualizacji

zFalse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile te aktualizacje będą się jeszcze aktualizowały? Wczoraj przez 7 godzin chodził komputer, i jeszcze się nie skończyło. Zawsze gdy kończy się jedna aktualizacja to rozpoczyna się następna, która trwa dłużej .

Opublikowano

Bo aktualizacja jest podzielona na 2 etapy. Jeśli chodzi Ci o patch 3.15 to nie wiem czemu Ci się tak to długo robi. Jaki masz internet?

Jeśli całego lola Ci ściąga bo dopiero pobrałeś to nie dziwie się, że tak długo jak masz słabego neta.

Sam LoL sporo się ściąga na dość dobrym internecie więc jeśli masz taki "nie najlepszy" to musisz cierpliwie czekać

Opublikowano

Pobiera się z prędkością 230KBps

I Etap zrobił się chyba w godzinkę, albo dwie. Drugi za to gdy dobiega do końca, zaczyna się znowu aktualizować.

Opublikowano

No to 230 kbps to nie dużo. Mi z prędkością 2-3 mb/sec pobiera dość długo.

Pozwól się mu aktualizować.

Nie rozumiem tylko tego

Drugi za to gdy dobiega do końca, zaczyna się znowu aktualizować.

Jak drugi etap się kończy to co się pojawia? Znowu 1szy czy od nowa 2gi?

Opublikowano

Za każdym razem gdy etap drugi dobiegał do końca, to znowu zaczynał się patchować od początku. Od nowa drugi.

Opublikowano

Nie możliwe że w 7 h z 230 kb/s nie pobrałeś,musi Ci strasznie ping skakać,mi dawniej z transferem 300 w 2h może pobrało się ;)

Opublikowano

Wczoraj pobrałem lola na ten nowy komputer. Właśnie teraz zaczęła się pobierać kolejna aktualizacja ... Mam nadzieje, że to ostatnia .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...