Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mp443vsColt ELITE

Hardy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mówić, co lepsze. Mam obydwa odblokowane i chce kupic, bo colt veteran ma za mało ammo. Chcę wydać raz na pistolet. Teraz co lepsze: mp443 elite czy m1911 elite? Zwykłe mp443 mam na medyku z brutusa i nawet ładnie kosilem, jak zabronili grać mg36. Co wybrać? Staty broni mają nijak do gry, pytam tych, co grali tymi pukawkami.

Opublikowano

COLT!COLT!COLT!COLT!COLT!

Przecieka zajebistoscia! Jest to najepszy pistolet w grze ,moze ammo ma mniej niz mp-443 ,ale ma mocniejsze piepszniecie i ten zajebisty dzwiek mrrr...

Przyklad:Wlazisz na dach na B na Masthur z samym Coltem i nim zabijesz wiecej osob niz karabinu bo i tak ma te 12 pestek ,ale jak ma sie przeladowanie w niecala jedna sekunde to wiesz co sie dzieje ;)

Head:+75 na do 15m.

Cialo:+25 na do

Przecieka zajebistoscia! Jest to najepszy pistolet w grze ,moze ammo ma mniej niz mp-443 ,ale ma mocniejsze piepszniecie i ten zajebisty dzwiek mrrr... <3

Przyklad:Wlazisz na dach na B na Masthur z samym Coltem i nim zabijesz wiecej osob niz karabinu bo i tak ma te 12 pestek ,ale jak ma sie przeladowanie w niecala jedna sekunde to wiesz co sie dzieje ;)

Cialo:+25 na do 15m. :)

Bierz Colt'a bo na MP-443 sie zawiedzieszzzzzz...

DZIEKUJE DOBRANOC!!!

Chetnie obronie Colt'a przed jakims fanem MP... xD

Piteraskwiat.png

Opublikowano

P226 też jest ok, ale m1911 lepszy na swoim koncie jeszcze go nie man ale zaraz będę miał lvl na niego to kupię bez zastanowienia mp443elite mam na mechu bardzo celny ale nie lubię go że względu na ten dźwięk ;(

Opublikowano

Przecieka zajebistoscia! Jest to najepszy pistolet w grze ,moze ammo ma mniej niz mp-443 ,ale ma mocniejsze piepszniecie i ten zajebisty dzwiek mrrr...

Cialo:+25 na do

Przecieka zajebistoscia! Jest to najepszy pistolet w grze ,moze ammo ma mniej niz mp-443 ,ale ma mocniejsze piepszniecie i ten zajebisty dzwiek mrrr... <3

Cialo:+25 na do 15m. :)

Bierz Colt'a bo na MP-443 sie zawiedzieszzzzzz...

DZIEKUJE DOBRANOC!!!

Chetnie obronie Colt'a przed jakims fanem MP... xD

Wniosek jest taki że nie umiesz grać mp443 :D

Srasz o tego colta jak by nie było innych DOBRYCH pistoletów np. P226 lub Mp443 Elite

Opublikowano

Mp443 polecam dla snajpera ale nie na szturma grającego w cq. Wtedy lepiej spisuje się rex ale mi już nie wystarcza bo czasem trzeba na dalsze odległości strzelać, jak lubisz kampić to bierz mp443 jak latasz wesoło po mapce to m1911

Opublikowano

Mam m1911 elite na medyku i powiem, że lepszego pistoletu poza 93r nie widziałem (a grałem dosłownie każdym). Szybki reload, duże dmg i wielka prędkość strzelania sprawiają, że broń ta w rękach wyszkolonego żołnierza jest wyjątkowo zabójcza.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

m1911 elite jest bardo dobrym pistoletem mam wszystkie pistolety i tym mi się gra najlepiej fajne dmg ma kilka strzałów i przeciwnik deda fajnie się celuje i tyle ;)

Opublikowano

Colt elite jest Op! Z aekiem jechałem wszystkich, aż admin wyrzucił mnie (ban) za aima! Wystarczy 4 hity w ciało dla niepełnego hp wroga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...