Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]AK-74M Vs AK-74M GOLD-PLATED Vs AK 47 GOLD-PLATED

H34DSHOT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałem Was zapytać i poradzić się, czym się różnią bronie które są w temacie ? Chodzi o to że mam teraz jeszcze na 40 dni i gram tą bronią chodzi o AK-74M GOLD-PLATED i bardzo mi się ona podoba. W związku z tym zastanawiam się nad zakupem właśnie AK na perma z okazji Świątecznych wyprzedaży zamiast pakować dalej renewale w golda. I tutaj moje pytanie czym się rózni i czy bardzo wersja zwykła 74M od gold-plated, i co jest warty ten trzeci AK 47 gold-plated bo jeszcze nigdy nie miałęm okazji go przetestować a widze że też można kupić. Grałem jeszcze pare razy wersją za GP 74U gold-plated też dobrze mi się grało. Dodam jeszcze że mam najzwyklejszego AK 47 na perma co byl kiedys do kupienia ale nim nie grałem hmmm zapomnialem.

Poradzcie co kupić ?

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Jak kupować jakiekolwiek AK to AK 47 Gold Plated, ale każde AK bardziej nadaje się na bliskie starcie, bo na dłuższy dystans, to to nie wyrabia.

Opublikowano

Jak kupować jakiekolwiek AK to AK 47 Gold Plated, ale każde AK bardziej nadaje się na bliskie starcie, bo na dłuższy dystans, to to nie wyrabia.

oj wyrabia tylko trzeba strzelać praktycznie pojedynczymi strzalami wtedy czasem wystarcza 2 kulki, a czy ktos moze sie orientuje czy jest duza rożnica miedzy zwyklym ak74m a gold plated bo zwyklym nie gralem a goldem bardzo dobrze mi sie gra, jesli zwykle 74M sie prawie nie rozni w grze to chyba kupie

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...