Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Teraz?

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Jak wiesz ze teraz sobie pomożesz ( podbijesz elo etc etc) to warto grac teraz będziesz miał grwarancje że lepiej wystartujesz w s4

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

Proponuje znaleźć kogoś,kto ma wysoką dywizje i z nim zagrać parę rankedów..To podniesie twoje MMR i wtedy będziesz miał więszką szansę na dostawanie więcej punktów niezależnie w jakiej dywizji byś nie był.

BB29tSt.png

Opublikowano

I tak wyjdzie na to samo jakbyś startował w s4,więc polecam Ci grać-do tego duo z jakimś kolegą z wysoką dywizją.

Opublikowano

Ja Ci polecam zacząć teraz. Na początku S4 ludzie będą pickować Sorakę w junglę (new meta s4 noobs soraka op) i tak będą wyglądały rankedy na początku S4. Ja sam od początku S4 nie będę grał żeby to przeczekać i to samo Ci polecam.

@UP

Brązy i znaleźć*

Opublikowano

"Bronzy" było specjalnie, ale znaleźć nie zauważyłem dzięki :D

Czyli mam grać z kimś duo, min. może być silver czy dopiero gold?

Opublikowano

Zagraj z goldem. Jak z nim zagrasz to automatycznie wyszuka kogoś na jego poziomie.

A jak grasz z dużo lepszymi od siebie i wygrasz np. 7/10 to masz większe szanse na Silver II-I

Opublikowano

Wszedłem do kolejki i doświadczyłem typowych "polaczków" chyba jednak znajdę kogoś z tego golda :/

Opublikowano

Wszedłem do kolejki i doświadczyłem typowych "polaczków" chyba jednak znajdę kogoś z tego golda :/

Nawet jeśli masz owych kumpli to graj z platynami,zawsze wyżej Cię wyrzuci-z goldem i tak będzie wyżej,a jeżeli byś grał sam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...