Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] SimpleClans

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 2 problemy z tym pluginem (SimpleClans)

1. PayInItemsForGuild nie wykrywa SimpleClans na wersji 1.6.4 chodź mam 2 pluginy zaktualizowane na ta sama wersje

2. Czy jest jakaś możliwość, żeby nad głową gracza wyświetlał się tag gildijny ? ( Chodzi mi o plugin SimpleClans )

Opublikowano

1. PayItemsForGuild jest autorsko napisany pod plugin Factions. Nie zaczyta go w innym pluginie.=========================

2. Chyba nie, możesz spróbować znaleść kogoś kto napisze ci taki plugin lub znajdź taki

Ciężko jest żyć lekko..

Opublikowano

1. PayItemsForGuild jest autorsko napisany pod plugin Factions. Nie zaczyta go w innym pluginie.=========================

2. Chyba nie, możesz spróbować znaleść kogoś kto napisze ci taki plugin lub znajdź taki

Ciężko jest żyć lekko..

Opublikowano

1. Plugin jest pod Factions, jak pisał kolega wyżej

2. Spróbuj pokombinować NameTagEditem bo z tego co wiem UltimateClans (dzikoysk) ma taką funkcję przy NameTagEdicie. Niestety nie znam się na tym, więc tylko tyle mogę pomóc :)

Zapraszam na mój serwer 1.7.x: mc.turbogroszek.pl

Wejdź, nie pożałujesz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...