Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie można wczytać direct3d

321ziomak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem. Podczas włączania LoL'a wyskakuje mi komunikat :" Nie można wczytać direct3d."

Nie wiem, co mam zrobić, zainstalowanego mam DirectX 9, mój system operacyjny, to windows xp.

Opublikowano

Może Twoja karta graficzna nie obsługuje direct3d ? Najprostszym rozwiązaniem będzie ściągnięcie sterowników do karty graficznej oraz reinstalacja directX(na takiego jakiego masz na karcie graficznej + directX 9).

Opublikowano

@UP Spróbuję reinstallu DirectX'a, ale nie wiem skąd pobrać sterowniki do mojej karty graficznej. Jest to RADEON HD 6450, czy mógłbyś dać mi link do pobrania?

@EDIT Reinstall DirectX'a nie pomógł.

Uczeń
Opublikowano

Miałem to musisz zainstalować stery do karty.

Miałem tak raz po formacie to musiałem najpierw miec dobre sterowniki a potem lola instalować :P

@up jaki błąd

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

To pomogło, lecz teraz jak się loguję, to mam błąd. Firewall'a mam wyłączonego. Co mam zrobić?

Najczęstszą przyczyną błędów jest zły czas oraz data na zegarku,do tego włącz antywirus'a ponieważ czasami jak jest wyłączony do nie daje dostępu do gier itp..

Opublikowano

Nie mam Internetu Explorer i nie mogę go pobrać. Gdy włączam instalacje z dobreprogramy, to mam okienko, że jest błąd wyodrębniania pakietu instalacyjnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...