Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy wypali!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam serwer 250 slot,typ [survival+Frakcje] !Wersja 1.6.4.Chce zmienić na wersje 1.7.2.I co będzie! Lvl z stone, Enchant na tabliczkach, kasa z mobów i graczy, Wysoki drop [diaxy 5%] info o resczie komenda /drop, plugin mcMMO, Plecaki dla każdego, na start żelazne eq+narzedzia, [kit start|kolczugowa zbroja,miecz narzedzia,+ diament [co godzine], Kity możliwe do kupienia za pieniadze, gildia za pieniądze, ładna mapa [forma zamek], chce także dodać TheWalls, Ranking PvP oczywiście, Plugin Boss,

Piszcie w odpowiedziach czy byście zagrali!

Opublikowano

Więc od razu piszę że nie wypali.

Powody:

- 1.7 - Zlagowana ostro wersja i nie dopracowana jeszcze.

- Enchant na tabliczkach? To może zrób fb..

- 5% na diaxy? Daj od razu na start całe eq diax bo i tak zbieranie 33 diamenty zajmie jakieś 5-10 min jak drop 5%.

- TheWalls na survival+gildie? Pomyśl..

Pozdrawiam.

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

Tak, to powinno wypalić lecz nie uważasz, że survival + frakcje to teraz każdy taki serwer? Myślę, że mógłbyś się zastanowić nad serwerem rpg jeżeli jesteś w stanie go wykonać.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Jeżeli dasz ochronę początkową dla graczy to czemu nie, ale jeżeli nie dasz to ci to nie wypali ponieważ wszyscy koxy będą lamić na spawn i zabijać nowych graczy.

Opublikowano

Fixy do twoich koncepcji:

a) TheWalls to łzy pomysł lepsza byłaby Mobarena, Spleegg

B) Diaxy za duży % c'mon 5% ? Wszyscy bd latać z diax eq 10 min to starcie serwera.

c) Startowy kit powinien zawierać narzędzia z kamienia,drewna (ew z małym enchantem [sh1]) + jedzenie, z 10 jablek

~Shakler

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...