Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sklep z petardami !

kacperson96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :)

Mam pytanka xD

1. Czy ten sklep jest dobry do kupna petard http://www.fajerwerkitanio.pl/pl/p/302-TASMA-SERIA-70-PETARD/106

2.Jesli nie to podacie moze linka gdzie znajde dobre pedardy i TANIE !

3.Czy moze ktos do 45zł wybrac mi petardy

-FP3 2 paczki juz wybrałem 1 paczka kosztuje 8,60 zł co razem daje nam za 2 17,20zł

-czyli 45zł-17,20=27,80zł

- i czy mozecie za te 27 zł wybrac mi petardy co urywaja dupe ? (czyli moce )

Opublikowano

kupuj hukowe, bo takie rakietki to żenda po co masz kupować jak to samo jeżeli ktoś puści, nie wiem jak ja byłem młodszy to sobie kupywałem picollo. Co można puszczać ? kiedyś jak miałem 10 lat to bawiałem się w saletre polecam .

Opublikowano

Ja 2/3 lata temu miałem kupione rzymskie ognie te mega i zamiast w górę strzelałem w ulice i huk był nie zły i ten rozprysk. ;>

Opublikowano

Taniej Ci wyjdzie jak kupisz sobie zapalniczkę, jej spust przywiążesz/przylepisz tak aby się cały czas paliło i dasz jakiemuś dryblasowi, aby rzucił ją do góry (wysoko).

Tak na serio to idź sobie do pierwszego lepszego marketu i kup petardy, zaoszczędzisz na przesyłce i na tyle samo Ci wyjdzie. Nawet taniej ;)

Opublikowano

Taniej Ci wyjdzie jak kupisz sobie zapalniczkę, jej spust przywiążesz/przylepisz tak aby się cały czas paliło i dasz jakiemuś dryblasowi, aby rzucił ją do góry (wysoko).

Tak na serio to idź sobie do pierwszego lepszego marketu i kup petardy, zaoszczędzisz na przesyłce i na tyle samo Ci wyjdzie. Nawet taniej ;)

Wątpie... jak za przesyłke da 30 zł a kupi petard za 100 zł to mu się opłaci dlatego, że

FP3 1 paczka w sklepie kosztuje ponad 20 zł a więc traci na nich ok 12 zł co daje 24zł straty za 2 paczki, inne petardy też kosztują sporo w sklepie w porównaniu do hurtowni internetowcyh.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...