Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] lp

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, mam problem, na początku trafiło mnie do b4 xD dostawałem po 30 pkt za wina i ok -10 za lose, teraz jestem b3 i im wiecej gram rankedów tym mniej dostaje i wiecej mi odejmuje ... dzisiaj za wina przykładowo + 21 lp za lose straciłem az 17.... wyjasni mi to ktoś?

Opublikowano

Powiedz ile masz win/lose na rankedach. Na oko można powiedzieć, że masz po prostu za małe MMR. Jakaś większa seria wygranych porządnie by go zwiększyła.

Najlepiej mieć 10-20 więcej winów od przegranych

Opublikowano

MMR na początku miałeś bardzo wysokie(jak na swoją dywizję),a gdy grałeś coraz więcej meczy to one się stabilizowało do takiego MMR jakie powinieneś mieć na daną ligę/dywizję.

Opublikowano

Wyjaśni mi to ktoś.

http://www.lolking.net/summoner/eune/40158691 moj lolking, pierwsze 10 rankedów wygrałem 1 na 10 gier, wiec dało mnie do brąz 4 [ xD ] , potem lepiej mi szło, ale im wiecej zagram rankedów tym dostaje coraz mniej punktów ligowach a co raz wiecej mi odejmuje za porażkę.. dam przykład, mam 80 pare lp, przegrałem mecz odjeło mi 17 pkt, zostało mi 78, nastepny ranked wygrany i dodało mi tylko 19 pkt, nie rozumiem tego wyjasni mi ktoś?

Opublikowano

Wyjaśni mi to ktoś.

http://www.lolking.net/summoner/eune/40158691 moj lolking, pierwsze 10 rankedów wygrałem 1 na 10 gier, wiec dało mnie do brąz 4 [ xD ] , potem lepiej mi szło, ale im wiecej zagram rankedów tym dostaje coraz mniej punktów ligowach a co raz wiecej mi odejmuje za porażkę.. dam przykład, mam 80 pare lp, przegrałem mecz odjeło mi 17 pkt, zostało mi 78, nastepny ranked wygrany i dodało mi tylko 19 pkt, nie rozumiem tego wyjasni mi ktoś?

Bo wkraczasz na coraz wyższą poprzeczkę,gdzie jest wymagane więcej MMR i jak miałeś wysokie/niskie to one się stabilizuje aby było równe(nie umiem dokładnie tego wytłumaczyć ale tak jest).

Opublikowano

lool więc ile potrzebuję mmr do bronze 2? mam 1k sądze, ze starczy xD

to nie jest MMR tylko lolking score, tym sie nie masz co wzorowac bo tak naprawde masz pewnie 800 mmr [w 1 sezonie od 1200 byl silver]

radze ci odpuscic sobie mida i grac na topie bo duzo lepiej sobie radzisz ;) i w masterkach na garena i voliego ustaw sobie preserverance i second wind gdyz jest to na nich op, daje ci OGROMNY sustain @edit na mundo tez xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...