Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Prawy analog nie działa

flora332

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z padem natec GNESIS P33. Otóż nie moge wykonywacżadnych trików ponieważ prawa gałka działa jak przyciski 1,2,3,4

Próbowałem już kombinować ze sciąganiem tego "fifasetup2" kopiowaniem do moich dokumentów itd. lecz cały czas analog działa jako przyciski zamiast jako osie... czy jest możliwość naprawienia tego w jakikolwiek sposób. Nie mam już do tego siły... ;/

Opublikowano

wchodzisz w menu start, uruchom wpisujesz 'regedit' . Otwiera Ci się wokno wchodzisz w HKEY LOCACL MACHINE->SYSTEM->Current Control Set->Control->Media Properties->Provate Properties-> Joystick->OEM znajdujesz swojego pada, i w linijce OEM Name zmień jego nazwe na "Logitech Cordless RumblePad 2".

Potem wejdz w moje dokumenty, fifa 14 button data setup, znajdz tego swojego pada GNESIS i zmień jego nazwę w tym pliku na Logitech Cordless RumblePad 2.

Jak masz na padzie przycisk analog to go wcisnij aby wlaczyc prawy analog i powinno działać. Mi to pomogło bo to z fifasetup nie działało tez u mnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...