Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[War Rock] Śnieg na mapie

i3turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli komuś przeszkadza śnieg na mapie bądź tez po prostu mu laguje przez niego gra to znam sposób jak go wyłączyć a mianowicie. Pod czas gry na czacie wpisujemy tą frazę (/rain) i enter i śnieg wyłączony.

1.Klikamy enter.

2.Wpisujemy (/rain).

3. Znowu enter

4. Śnieg wyłączony :)

Ps. Mam nadzieję, że komuś pomogłem a jeśli gdzieś było to proszę o cls :) Zakaz kopiowania na inne fora <3

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Poradnik bardzo przydatny dla osob ze slabszym sprzetem, snieg tez dosyc irytuje, wiec dobrze jest go wylaczyc. Poradnik jednak troszke za skromny na zdjecie % :)

Opublikowano

Poradnik bardzo przydatny dla osob ze slabszym sprzetem, snieg tez dosyc irytuje, wiec dobrze jest go wylaczyc. Poradnik jednak troszke za skromny na zdjecie % :)

A czy nie uwazasz ze kazdy tut ktory jest przydatny i moze sie komus przydac to zasluguje na -%? Nie to zebym sie klocil tylko to jest takie moje zdanie po za tym do czego mozna sie przyczepic to to ze brakuje polskich znakow lecz przepraszam siedze na nowym lapku ;<.

#DOWN dzieki za poprawieni polskich znakow lecz jest na taki lapku na ktorym nie moge robic polskich znakow :<

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

A czy nie uwazasz ze kazdy tut ktory jest przydatny i moze sie komus przydac to zasluguje na -%? Nie to zebym sie klocil tylko to jest takie moje zdanie po za tym do czego mozna sie przyczepic to to ze brakuje polskich znakow lecz przepraszam siedze na nowym lapku ;<.

Przyda się zapewne wielu osobom ze słabym sprzętem, gdyby ktoś o tym nie wiedział to byłby w miejscu :x

Bardzo przydatny tutek na okres świąteczny, niestety % nie będzie ale poprawiłem polskie znaki :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Łatwy, szybki sposób ;) Możliwe, iż komuś się przyda {oby} .

1357040469-U286162.png
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Poradnik BARDZO dobry!!! Ten śnieg utrudnia grę, jest go tak dużo, że możemy nie zauważyć przez niego przeciwnika ;/ Gra bez śniegu staje się znowu normalna. Wielkie DZIĘKI i pozdrawiam.

• Aive zmienił(a) tytuł na [War Rock] Śnieg na mapie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...