Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] vk 30.01 p vs vk 36.01 h

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem lepsza jest E-100 od Mausa. Ale wybór należy do Ciebie. Możesz iść do E-100 i w Mausa zaraz jak odblokujesz P i H.

Ja według własnych doświadczeń idę E-100.

Opublikowano

od kad pojawily sie goldowe pociski za kredyty maus stal sie bardzo slaby. Teraz only e-100 i do niego polecam Ci isc.

Opublikowano

od kad pojawily sie goldowe pociski za kredyty maus stal sie bardzo slaby. Teraz only e-100 i do niego polecam Ci isc.

Nie jest bardzo słaby tylko trzeba umieć się ustawić. Maus jest bardzo zależny od mapy, w sumie E 100 to samo. Jednak E 100 jest łatwiejszy w obsłudze i jest mniej zależny od mapy.

Jak pytasz o to - E 100

Opublikowano

Nie prawda.

Trzeba się nauczyć grać Maus`em, a nie jechać prosto i liczyć na to, że nikt Cię nie przebije.

Bardzo dużo osób zapomina kątować wieży i dlatego Maus`a ma taką opinie, a nie inną.

Radzę pograć najpierw tym czołgiem, a potem wyrażać opinię.

Radzę Ci iść w E-100, ponieważ łatwiej się przechodzi czołgi oraz E-75 to jedna z najlepszych dziewiątek.

Po odblokowaniu najlepszego działa w E-100 będziesz musiał być ze złota, ponieważ 235 penetracji nie wystarczy Ci na dziesiąte tiery.

Opublikowano

ehh... Panowie, nie pytałem o X tier. Niedawno zacząłem grać i nie wychodzę jeszcze tak w przyszłość.

Pytam o konkretny czołg, może jeszcze o kolejny. Chcę, żeby mi się dobrze grało teraz, a nie za pół roku.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

ehh... Panowie, nie pytałem o X tier. Niedawno zacząłem grać i nie wychodzę jeszcze tak w przyszłość.

Pytam o konkretny czołg, może jeszcze o kolejny. Chcę, żeby mi się dobrze grało teraz, a nie za pół roku.

VK.36.01 H

Opublikowano

vk 3601h, na kompaniach też nią coś pograsz ; )

1377808813-U903831.png

Opublikowano

vk 3601h, na kompaniach też nią coś pograsz ; )

To fajne kompanie Ty robisz...

Top:

http://tank-compare.com/en/compare/vk-3001-p/vk-3601-h#T1=205I137I145I253I139&T2=176I137I124I216I139

Dokładne porównanie:

Działo mają dokładnie to samo, Pancerz vk H lepszy, ale jak się wie gdzie strzelać to i tak wszystko wejdzie. Obie są szybkie ale VK p jak to med szybsza.

Dla mnie szczerze vk H lepsza.

Opublikowano

To fajne kompanie Ty robisz...

Top:

http://tank-compare.com/en/compare/vk-3001-p/vk-3601-h#T1=205I137I145I253I139&T2=176I137I124I216I139

Dokładne porównanie:

Działo mają dokładnie to samo, Pancerz vk H lepszy, ale jak się wie gdzie strzelać to i tak wszystko wejdzie. Obie są szybkie ale VK p jak to med szybsza.

Dla mnie szczerze vk H lepsza.

Wiem że teraz to tylko sporty i hellcaty, ale zapytaj się taty, czym się grało parę lat temu na seniorkach młodziaku ; ) Więc jeśli ktoś wtedy grał VK i ma ją do teraz, to ładnie roznosi innych; )

@top Wybierz VK H a się nie zawiedziesz ;)

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Wiem że teraz to tylko sporty i hellcaty, ale zapytaj się taty, czym się grało parę lat temu na seniorkach młodziaku ; ) Więc jeśli ktoś wtedy grał VK i ma ją do teraz, to ładnie roznosi innych; )

@top Wybierz VK H a się nie zawiedziesz ;)

Sądzisz że Vk H jest lepsza od kv-1s xD!? Ma lepszy dpm i prędkość, ale na kompaniach jest coś takiego jak "strategia", nie wiem czy Ci o czymś takim tata mówił. W 1vs1 ma spore szanse z kv, ale 2 strzały od sporta i 1 od hellcata i nie ma. Gdyby ten czołg był lepszy to by go brali ;) Sądzisz że jesteś mądrzejszy od tysięcy graczy WoT'a?

facepalm

Top: Idź w stronę Vk H do E-100.

Opublikowano

jak będziesz grał vk h to polecam Ci grać na dziale nie 8.8 tylko 7.5/7.7. Jest celniejsze i ma większą penetracje. Ma mniejszy DMG ale nadrabia szybkostrzelnością.

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

no dobrze Panowie. Ale siedzę jeszcze na PZ IV i zastanawiam się, które działo lepsze. Rozegrałem kilka meczy na tym 105mm i wydaje mi się, że jest do bani. Co wy sądzicie ?

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Jak już tak lubisz poprawiać ludzi ;)

odkąd*

Jak się potrafi ustawić to jest dobry, irytują mnie takie teksty ludzi, którzy nie mieli/grali tym czołgiem.

E-100 ma np bez golda na 150 słabą pene.

Majki :

Weź 7,5 cm KwK 40 L/48

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

a których pocisków należy używać i w jakich sytuacjach.

Sorry, noob here.

Zwykłe przeciwpancerne w 90% sytuacji, gdy trafisz na przeciwnika z twardym pancerzem te drogie tak zwane "Goldowe"

Opublikowano

Sorry, noob here.

Kiedy większość strzałów wchodzi to PP, jeśli masz problemy a masz kredki to goldowe lub jeśli nie masz to OB. Natomiast kiedy przeciwnik capuje baze to radzę nie ryzykować strzelania z PP bo pocisk może się odbić lub wejść za zero wtedy również polecam strzelanie z OB.

Opublikowano

Sądzisz że Vk H jest lepsza od kv-1s xD!? Ma lepszy dpm i prędkość, ale na kompaniach jest coś takiego jak "strategia", nie wiem czy Ci o czymś takim tata mówił. W 1vs1 ma spore szanse z kv, ale 2 strzały od sporta i 1 od hellcata i nie ma. Gdyby ten czołg był lepszy to by go brali ;) Sądzisz że jesteś mądrzejszy od tysięcy graczy WoT'a?

facepalm

Top: Idź w stronę Vk H do E-100.

To że staruszek pokazał ci tą grę to nie tajemnica ; ) Twój tata to też mój dobry znajomy, więc wiem co mówię ; ) Zresztą zobaczysz po nerfie sporta co się stanie ; )

Sorry, noob here.

Tylko PP .

1377808813-U903831.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...