Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Sezon 4 już na serwerze PBE.

gucios77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie forumowicze.

Dla wszystkich zainteresowanych tym tematem, na serwerze PBE jest już wprowadzony Sezon 4 i zostały zresetowane statystyki. Trzeba ponownie zagrać gry

kwalifikacyjne, żeby otrzymać ligę, lecz dużo jeszcze może się zmienić w kwestii przydzielanie lig w S4.

Merry Xmas

Pozdrawiam:)

Opublikowano

omg... znowu wychodzic z elohell bo gra z trollami to nie gra

@offtop

lipa ze znowu bedzie 10 meczy do rozegrania ;/ wolalbym tak jak pisali, 1 miecz i laduje w granicach mojego mmr

Opublikowano

Nic więcej nie wiadomo?

Hyba będzie reset dywizji ale nie mmr.. Wiadomo, że osoby mające diam 1 po wygraniu 10 rankedów nie trafią do silver 1 tylko z powrotem do diamentu .

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Hyba będzie reset dywizji ale nie mmr.. Wiadomo, że osoby mające diam 1 po wygraniu 10 rankedów nie trafią do silver 1 tylko z powrotem do diamentu .

Hyba masz rację ;)

Opublikowano

Ten reset pewnie nie przejdzie,będzie tak jak zapowiadano-czyli jeden mecz i wywala Cię do dywizji po Twoim MMR,ogólnie dzięki za info-pogram na PBE.

Opublikowano

Wiecie coś o tym czy można bd można spać z gold 5 na silver 1? Kolega tak mi mówił ale nie on czesto trolluje więc nie wiem czy mu wierzyć

Opublikowano

Tak sam reset dywizji, nie MMR więc wrzuci was adekwatnie od waszego poziomu:) Będzie możliwość spadania pomiędzy dywizjami, ponieważ ludzie myśleli, że jak są w jednej dywizji to już ich nie można tykać...(to info jest z reddita)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...