Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy taki serwer by wam się spodobał?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio chciałem zrobić serwer surv + frakcje, ale mi się wszystko popier... zepsuło. Więc postanowiłem zabrać się za skyblock. Mam pliki gotowe ( troche z tamtych zabrałem :) ) i czy warto coś takiego robić?

Na serwerze byłoby tak :

- statystyki na tabie

- do scraftowania kolczugi, soulsandy, jajka spawnujące moby, obsydian

- plecaki dla vipów ( te większe ) i zwykłych graczy

- specjalne sklepy w skrzynkach ! ( otwierasz skrzynkę i masz sklepik gracza/kogokolwiek :)

- otherdrops!

I nie wiem co dalej i czy w ogóle pomysł ma jakiś sens, czy czegoś takiego było już dużo. Oczywiście komendy spolszczone w multicommand. Co można jeszcze dodać? Powiem tylko, żeby jak najmniej rzeczy bo mam już 20 pluginów.

Opublikowano

Nie. Słabo się zapowiada ;/ Lepiej znajdź dobrego programistę, albo sam napisz coś w Javie a następnie zrób serwer z własnymi pomysłami.

Opublikowano

bo wszyscy spamią że niby skyblock taki fajny serwer że mało to nie wiedziałem co postanowiłem skyblock

@up nie zrobię hardcore bo to trzeba naprawdę sporo roboty + autorskie pluginy ( nie stac mnie ) + duzo kasy na 300/400 slotow i jest juz pelno DOBRYCH serwerow hardcore.

@edit a co wy byście dodali? Co do propozycji kackiego to tak chyba zrobie, tyle że znajdę kogoś taniego a nie takiego co oferuje zwykły plugin za 7490419582858 zł.

Opublikowano

@ref

Jeszcze do tych rzeczy dodane będzie:

Plugin na kupowanie spawnerów za pieniądze ( te w grze) - ktoś kupuje spawner i pojawia się komunikat "GRACZ KUPIŁ SPAWNER"

Nether do włączenia/wyłączenia

Startowe itemki w endercheście

Czy dalej serwer jest nudny?

Opublikowano

A co by można dodać na taki serwer? Mam technika i spytał się co chciałbym dodać na taki serwer, żebym powiedział to on napisze ale ja nie mam pojęcia szczerze mówiąc ;/. Czy ma ktoś jakieś pomysły? Co jest na tych najlepszych serwerach, żeby było to ciekawe.

@edit

do zamknięcia zrobię inny temat z lepszą nazwą, bo tu offtop się robi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...