Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RESTEt

NANOOC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam.

Nie wiem czy wiekszosc z was wie... jak nie to ; Dnia 24/06/2008br Nastepuje RESET

dla niewtajemniczonych (postacie z Laddera WYgasaja i sa dostepne tylko w trybie SP )

Opublikowano
WItam.

Nie wiem czy wiekszosc z was wie... jak nie to ; Dnia 24/06/2008br Nastepuje RESET

dla niewtajemniczonych (postacie z Laddera WYgasaja i sa dostepne tylko w trybie SP )

Mylisz sie. Postacie nie wygasaja a jedynie przechodza do trybu NLD (rozgrywki nie ladderowe), nie ma to nic wspolnego z SP (mniemam ze miales na mysli singleplayer)

Opublikowano
Mylisz sie. Postacie nie wygasaja a jedynie przechodza do trybu NLD (rozgrywki nie ladderowe), nie ma to nic wspolnego z SP (mniemam ze miales na mysli singleplayer)

Zle zinterpretowales Moja wypowiedz ;) jak postac z LD ci wygasnie to tez juz na tym LD nia nie pograsz....

na 1 wychodzi...

Opublikowano

wlasnie ze nie...

z tym resetem to lipa :F myslalem ze jeszcze z rok pociagna... w tym tygodniu mialem sie obkupic a tu zonk xD

Down

po co sie powtarzasz ?

Opublikowano
Zle zinterpretowales Moja wypowiedz ;) jak postac z LD ci wygasnie to tez juz na tym LD nia nie pograsz....

na 1 wychodzi...

Postacie z LD nie wygasaja, staja sie jedynie NLD. Fakt nie mozna nimi grac na LD ale na tym wlasnie to polega, zaczyna sie nowy sezon rankingowy, wszyscy zaczynaja od 0 (a raczej od 1lvl)

Opublikowano

@up

Wez NIe spamuj....

Juz Napisalem ze Zle Mnie zrozumiales... ;) a co do reseta to ciagle Uwarzam ze bd 24.... (mialo byc 17 ale sie Przedluzy )

2@up a NO szkoda...;/ zNOw All od Nowa ;P

Opublikowano

Ej wiarka zachęcam was do wspólnego expienia oraz załozenia klanu jakiego kolwiek

moje acc na d2 to Doom_RadexPl pw me w mpc i n d2 a i kupujmy itemki na d2 cos tam. ;p

KOKS!

Opublikowano
Ej wiarka zachęcam was do wspólnego expienia oraz załozenia klanu jakiego kolwiek

moje acc na d2 to Doom_RadexPl pw me w mpc i n d2 a i kupujmy itemki na d2 cos tam. ;p

ja tam jestem za :)) napisz do mnie na PW (mozna ustalic pare zeczy )

tylko z 2 strony .,... to moze nie wypalic... musial bys poggadac z Qmplami na d2... sadze z emasz zaufanych.... a nie brac odrazu wiare z MPC... ( nie obrazajac nikogo : liczy sie najpierw zauanie... klan polega na znaniu kont i passow do nich) chyba ze myslisz o innym klanie :))

Opublikowano
klan polega na znaniu kont i passow do nich) chyba ze myslisz o innym klanie smile.gif)

przeciez .. ty jestes zwyklym Kur... Scammerem -,- w ZADNYM klanie nie ma takiego czegos !bynajmniej w tych, ktore znam -,-

co do pomyslu : mozna grac, ktoregos razu wgram d2

zainteresowani pisac : 5582630 - moje gg.. tylko bez spamó plaks !

ps. nuby niech do mnei nie pisza

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...