Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w wyborze zegarka

Kreeseek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Tak jak w temacie to napisałem proszę o pomoc w wyborze zegarka. (Jeśli zły dział to proszę o przeniesienie, bo nie miałem pojęcia gdzie mógłbym to wpakować smile.png)

Mam do dyspozycji 250zł. Najlepiej by było gdybyście proponowali mi zegarki, które mogę zamówić na allegro, bądź kupić je gdzieś w Warszawie.

Co do samego zegarka to chciałbym aby był on wskazówkowy. Najlepiej też żeby był z paskiem, a nie bransoletą. Lubię gdy zegarek ma jakieś dodatkowe tarcze (tzn. coś w tym stylu: http://allegro.pl/ze...3770505009.html). Tak ogólnie jakie firmy w tej cenie możecie polecić? Wiem, że 250zł to na zegarek nie jest wiele, ale niestety więcej nie mogę przeznaczyć. Chciałem też dodać, że mam na prawdę szczupłą rękę. Nie wiem czy to ma coś do rzeczy, ale wiem, że nie raz jak przymierzałem jakieś zegarki to niestety były za duże wink.png

Jeśli o czymś nie napisałem to mówcie, jestem całkiem zielony w tych sprawach. Liczę na waszą pomoc wink.png

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

@Edit

Zapomniałem dodać, że pasek wolałbym z czegoś podobnego do skóry, a nie z tworzywa sztucznego (takiej gumy).

Opublikowano

Nie lepiej używać telefonu do sprawdzania godziny? Bo 250 zł na zegarek to raczej nie jest zbytni szpan ;)

Ale moim zdaniem lepiej jakbyś dozbierał sobie tą 100 i kupił Casio G-Shocka.

Opublikowano

Nie lepiej używać telefonu do sprawdzania godziny? Bo 250 zł na zegarek to raczej nie jest zbytni szpan ;)

Ale moim zdaniem lepiej jakbyś dozbierał sobie tą 100 i kupił Casio G-Shocka.

Ja zegarek nie kupuję dla szpanu. Po prostu lubię zegarki i tyle. Z drugiej strony idąc twoim tokiem rozumowania żeby był szpan musiałbym wydać 1000zł na zegarek, a wtedy faktycznie wolałbym już sobie go darować. A co do G-shocka to jest typowo sportowy zegarek, a ja takiego nie chcę ;)

CrossplaneR1 Niestety nie podoba mi się ze zględu na bransoletę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...