Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klient Sdlongju Klientem Ghwww?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..

gram na serverze ghwww ale na spolszczenie - instalce polskiego 2008.. noi potrzebuje klienta by moc korzystac w pelni z dobr atlantydy, by wyjsc z gildi.. noi szukalem klienta.. chcialem pobrac tego z strony ghwww ale jak wszystkie pobieral sie 2-5kb/s noi znalazlem klienta do sdlongju ktory mi sie szybko pobral.. gdy wkleilem ten plik z ktorego odpalam ghwww (ten malutki co ma z 1mb..) i chce odpalic metka wyskakuje mi blad w ktorym pisze : 'LoadLocaleError(locale/kr/locale_game.txt)'... jesli ktos wie o co chodzi pilnie prosze o pomoc, jesli trzeba gg 1210081.. z gory thx

Opublikowano

Witam..

gram na serverze ghwww ale na spolszczenie - instalce polskiego 2008.. noi potrzebuje klienta by moc korzystac w pelni z dobr atlantydy, by wyjsc z gildi.. noi szukalem klienta.. chcialem pobrac tego z strony ghwww ale jak wszystkie pobieral sie 2-5kb/s noi znalazlem klienta do sdlongju ktory mi sie szybko pobral.. gdy wkleilem ten plik z ktorego odpalam ghwww (ten malutki co ma z 1mb..) i chce odpalic metka wyskakuje mi blad w ktorym pisze : 'LoadLocaleError(locale/kr/locale_game.txt)'... jesli ktos wie o co chodzi pilnie prosze o pomoc, jesli trzeba gg 1210081.. z gory thx

tak nie możesz zrobić :) bo ściągnełeś podkładke a taką możesz tylko wkleić do koreańskiej wersji Klienta ^^ pomogłem nagrodź mnie ^^